Valencians a l’Europeu de Triatló

Tamara Gómez encapçala la llista dels triatletes de la Comunitat Valenciana que participen este cap de setmana a Ginebra

tamara 1

Ginebra, llag Leman. Espectacular zona per a la pràctica del triatlón. I nom que queda en la memoria dels amants del ciclisme per una de les moltes exhibicions d’Indurain al Tour de França. Allà, a Suïsa, té lloc este cap de setmana el Campionat d’Europa de Triatló, màxima competició continental on hi haurà 4 representants de la Comunitat Valenciana.

Tamara en dones elit

En categoria elit la màxima representant és la ilicitana Tamara Gómez, que dissabte 11 de juliol a partir de les 15:30 h participarà en el Triatló de distància olímpica amb 1,5 km de natació, 40 km de bicicleta i 10 km i serà una de les 3 integrants de la selecció espanyola en companyia de Miriam Casillas i Ainhoa Murua.

Tamara vol recuperar el bon to competitiu que va mostrar en el primer tram de la temporada on va aconseguir destacats resultats a nivell internacional, en especial la victòria a una prova de la Copa del Món de Triatló a Australia.

En categoria masculina estava també convocat el triatleta de Gandia Jesús Gomar, però segons informa la Federació Valenciana de Triatló, una lesió del triatleta del equip de la Universitat d’Alacant fa que no puga integrar una selección que completen Javi Gómez Noya, Cesc Godoy i Vicente Hernández.

ginebraRoberto Sánchez en junior

Si tindrem representació masculina en categoria junior amb la presència de Roberto Sánchez Mantecón. Li tocara matinar al triatleta de la Universitat d’Alacant ja que pren part a les 08:00 h del mati de dissabte a una prova on arriba després d’haver aconseguit recentment la victòria al Campionat d’Espanya de Triatló a Pontevendra.

Per últim, conformen la delegació valenciana altres dos paratriatles que entren en acció este divendres, Héctor Català i el seu guía Roberto Bravo, i el castellonenc José Vicente Arzo.


Més dades:

Fotos:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »