L’exemple de Melissa

La corredora de Gilet va renunciar a acabar la prova de la Copa d’Espanya a Ourense per atendre Raquel Martínez

melissa - raquel

 

Quan diguem que el Trail és un esport pur ho diem per notícies com esta. Notícies on es demostra que a diferència d’altres esports, ací continua primant la solidaritat i el companyerisme per damunt del resultat individual. L’ajuda per damunt de la classificació. La persona per damunt del crono. El amic, el company.

Una prova massa perillosa

En este cas companya perquè la situació va donar-se entre dos corredores valencianes que participaren passat cap de setmana a la 4ª prova de la Copa d’Espanya que va tindre lloc a Ourense. En representació de la selecció FEMECV anaren Melissa Galí, Mario Bonavista i Aine Sentous, als que calia afegir altra bona llista de corredors que participaven en representació a altres equips. És el cas de Raquel Martínez, la corredora de Castelló que anava en representació de Tuga.

Melissa, Raquel i la resta afrontaren com sempre els 33 km 2000+ del recorregut de Chandrexa. Amb ganes, força i convicció de fer un bon paper a un terreny que el seleccionador de curses de muntanya de la FEMECV, Angel Font descriu com «tècnic, massa tècnic, inclús jo diria que perillós, ja que els trams que creuaven els prats estaven plens de clots, ocults per la vegetació, clots molt profunds i que feien molt complicat i perillós per a la integritat física dels corredors». Ell és qui dóna a conéixer esta història a la web de la www.femecv.com

Una caiguda i una decisió

A un d’eixos clots al km 11 va posar el peu Raquel Martínez i va caure a terra. Tractà de posar-se en peu per continuar corrent, però va vore que tenia el colze dislocat, a una lesió que és molt dolorosa, fins el punt de quasi la feien perdre la consciència.

De seguida arriba Melissa que anava per darrere. La corredora de Gilet és infermera de profesió i la va atendre. En vore que no remitia el dolor va preferir renunciar a la prova. Comunicaren amb una ambulància 4×4 que va arribar al punt on es trobaven i després d’immobilitzar-li el braç la traslladaren a l’hospital d’Ourense, on acabaren diagnosticant-li trencament del radi, que necessitarà operació els pròxims dies.

Un gest per sempre

Raquel no oblidarà el gest de Melissa. La corredora de Gilet va renunciar a acabar la prova per tal d’ajudar-la en eixos moments complicats. Segons indica Angel Font, Melissa estava forta i en condicions de fer pòdium, i també savia que si abandonava la prova renunciava a la Copa d’Espanya ja que has de fer 4 de les 6 proves obligatoriament i Melissa ja havia deixat de puntuar a Villaler i Jerte. La seua renúncia personal per ajudar una companya val un reconeiximent.

Podeu trobar la història sencera a: http://www.femecv.com/noticias/4a-prova-de-la-copa-de-espana-de-curses-muntanya-gran-premi-buff-salomon

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

 1. Estaba inscrito en esa prueba, y no pude acudir, la verdad es que es muy meritorio un acto así, y que ese espíritu no se pierda, buen trabajo decla revista, felicidades.

  Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

 1. L’armada valenciana a Vistabella | SLA - […] Destaca també la presència de Sonia Escuriola, la corredora de Cabanes que acaba de guanyar la Spain Ultra Cup,…
 2. Top 12 de Sense Límits Aventura | SLA - […] Llegir més […]
 3. Amat se’n du el duel de Montanejos | SLA - […] categoria femenina guanyava la seua companya de club Melissa Galí. La corredora de Gilet esva imposar amb un temps…
 4. Altra MiM, 11 anys després | SLA - […] comoditat veient com per darrere la lluita estava en el pòdium que finalment ha anat a parar a Laia…
 5. Valencians a Zegama | SLA - […] bona representación que de ben segur farà un paper molt digne amb Laia Cañes, Raquel Martínez i Melissa Gali. Sort…
 6. Les “guerreres” defensen títol | SLA - […] les guanyadores de l’any passat repeteixen en llista Melissa Galí, Raquel Martínez, Laia Cañes i s’afegeixen enguany Belén Agut,…
 7. Els “fitxatxes” del Trail | SLA - […] L’exemple de Melissa […]
 8. Valencians en busca del Mundial de Trail | SLA - […] L’exemple de Melissa […]
 9. Guanyant la carrera més dura | Sense Límits Aventura - […] L’exemple de Melissa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »