Valencians al Europeu Youth Triatló U23

Javi Lluch, Romaric Forques, Sharon Garcia i Andrea Fernández participen pròxim 26 de juliol a Banyoles

JAVIER LLUCH 2

4 joves triatletes valencians entre els millors d’Europa. Javi, Romaric, Sharon i Andrea tindran pròxim cap de setmana l’oportunitat de demostrar la seua progressió al Campionat d’Europa de Triatló Youth que tindrà lloc a Banyoles (Girona), i on aniran en representació de la selecció espanyola.

Javi Lluch a repetir medalla

En homes destaca la presència de Javi Lluch (CT Huracan Valencia), que l’any passat ja va conseguir medalla a esta mateixa competición i esta temporada ha continuat amb la seua bona progressió des de la Residencia Blume on està concentrat.

Enguany ha sigut subcampió d’Espanya de Duatló, de Triatló i bronze en Acuatló, a més d’un quart lloc a la Copa d’Europa de Quarteira, a Portugal. Estos mèrits fan que siga el principal representant en l’equip A masculí. En l’equip B estarà Romaric Forques (Cidade Lugo Fluvial) que fa la seua estrena en competició internacional.

En fèmines Sharon Garcia (Triatló Ferrol) serà també la nostra representant en l’equip A, després d’haver aconseguit diverses medalles en esta temporada als Campionats d’Espanya: plata en Duatló, bronze en Triatló. A l’equip B ens representarà Andrea Fernández (CT Huracan Valencia) setena als campionats d’Espanya de Duatló i Triatló.

Els valencians dominen

Amb estos 4 triatletes, la Comunitat Valenciana és la que més esportistes té a la selecció espanyola que competirá en la modalitat de relleus i distància supersprint, segons informen des de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. En total hi ha 12 convocats i 4 són de la nostra Comunitat fet que ens parla del bon futur que ens depara este esport al màxim nivell.


 

Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »