Corrent a ‘El Valle de la Muerte’

Badwater135: 217 km Non Stop per el “Valle de la Muerte” a California, EEUU, el nou repte de l’alacantí Vicente Juan García

 

Captura de pantalla 2015-07-27 a la(s) 19.29.29************actualització 30/07/2015 12:30 *******************

L’alcantí Vicente Juan García ha abandonat la Badwater, 217 km corrent per “El Valle de la Muerte” quan anava en segona posició després d’haver completat més de 72 milles.

Segons informava el mateix corredor de Villena al seu twitter oficial unes dolències intestinals li han impedit anar més enllà del km 120.

Dificil decisió però entenible sabent que en esta prova, més que en cap altra, es posa en risc la salut dels 100 participants.

vicente juan

 

************************************************************

“Cada dos o tres hores hi ha que caviar les sabatilles perquè l’asfalt crema tant que les desfà”. Eixa és una de les frases que ens deixa Vicente Juan García, abans de marxar per afrontar des de l 28 al 30 de juliol la Badwater135, la prova de resistència més dura del món. 217 km Non Stop pel Parc Nacional del Valle de la Muerte a California, als EEUU.

Només 100 participants

Una prova molt selectiva on només participen 100 corredors entre els més de 4000 que ho demanen. I entre d’ells estarà el nostre corredor de Villena. “Tinc moltes ganes d’afrontar este repte” ens reconeix. “Es la més exigent del planeta per les condicions que té. S’ix per davall del nivell de la mar, i la meta està a més de 3800 d’altitud, amb un gran desnivell”.

A més de 50 graus

El més complicat, a més de la distància i el desnivell, aguantar la calor i les elevades temperatures de més de 50 graus, amb una sensació que l’asfalt incrementa.   Això provoca que cada corredor duga un equip d’assistència. “Han d’ajudar-te a controlar la temperatura del cos i a hidratar-te continuament. Hi ha molts corredors que els dóna un colp de calor i es desperten a l’hospital” adverteix Vicente Juan García que en tot cas està preparat ja que està acostumat a córrer en temperatures extremes. Al 2012 va guanyar en elmateix any les 4 proves que composen el circuit de The Four Deserts i al 2014 va completaruna Non Stop en cada un dels 5 continents.

Podeu seguir les seues evolucions a la Badwater 135 on line a http://dbase.adventurecorps.com/results.php?bw_eid=74&bwr=Go

Vicente Juan García va ser un dels protagonistes del vídeo documental de l’esport d’aventura a la Comunitat Valenciana que passat 24 de setembre de 2014 estrenarem amb motiu de la presentació del projecte de Sense Límits Aventura.

 

Captura de pantalla 2015-07-27 a la(s) 19.29.29

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Torna a la “Jungla” | SLA - […] Corrent a ‘El Valle de la Muerte’ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »