Los «niños bomba» a pel Mundial d’Orientació

Els alacantins Antonio Martínez i Andreu Blanes competeixen des de hui a Escòcia

andreu blanes

Els millors orientadors del món competint tots en una setmana, del 31 de juliol al 7 d’agost. El lloc a Inverness, Escocia. 5 modalitats: Distància llarga, Distància Mitja, Sprint, Relleus Sprint i Relleus. I entre els integrants de la delegació espanyola dos joves alacantins.

Antonio Martínez i Andreu Blanes seran la representació valenciana en la selecció espanyola que des de hui entra a competir al Campionat del Món Absolut de l’esport de l’Orientació, en companyia d’Eduardo Gil, Luis Nogueira, Ana Serrallonga, marina Castro i Ona Rafols.

The Bomb kids

Són «los niños bomba», com Antonio i Andreu es batejaren al blog que comparteixen i on conten les seues vivències.  Comparteixen afició, equip, localitat natal i edat, són els dos nascuts al 1991, tot i que ara Antonio té 24 i Andreu 23 anys.

Són dels millors orientadors de les nostres terres, dos dels millors orientadors nacionals i van fent-se un lloc en el panorama internacional després que els dos hagen emigrat del seu Onil a Suècia per continuar desenrollant les seues habilitats en el món de l’Orientació com recentment a la 10Mila. En categoria junior ja han donat mostra de les seues habilitats, Antonio proclamant-se campió d’Europa al 2009 i Andreu sent subcampió del món junior.

Ha arribat ara el seu moment de la veritat, el moment de demostrar al món el seu potencial. Tocarà, en tot cas, mesurar les forces i templar els nervis. «Disciplina i autocontrol per aprofitar el millor moment de forma de la meua vida» reconeix Andreu Blanes. Sort.


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencians al top 100 d’orientació | SLA - […] dos millors orientadors espanyols per rànking són Andreu Blanes i Antonio Martínez, els anomenats “niños bomba” al blog que…
  2. Els campions d’Orientació, a per l’Autonòmic de Trail! | SLA - […] Xiquets Bomba d’Onil se passen al Trail… per a provar. Els grans dominadors de l’esport de […]
  3. Revolució en l’Orientació | Sense Límits Aventura - […] Los “niños bomba” a pel Mundial d’Orientació […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »