El compter enrere més multitudinari

Un mes per al València Triatló on s’esperen 3000 triatletes, a la que serà la cita més nombrosa de tota Espanya

Valencia Triatlon

 

30 dies per a la gran festa. La més gran almenys per nombre de participants ja que per al pròxim 5 i 6 de setembre s’esperen més de 3000 triatletes a les diverses modalitats que conformen el València Triatló. Amb estes xifres esta prova que organitza la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana en companyia de Trisense es convertiria en la prova més nombrosa d’Espanya per xifra global de participants superant els registres d’altres cites destacades com ara Barcelona o Sevilla que acabaren amb 2400 i 1600 respectivament.

La zona del port de València i l’edifici de Veles e Vents tornarà a ser l’epicentre d’este macrotriatló que al llarg de dissabte 5 i diumenge 6 de setembre reunirà tant a aquells que volen afrontar la prova per a millorar temps i registres passats, com aquells que donen els seues primers pasos en este esport que cada any recluta més participants.

valencia triatló5 modalitats

Hi haurà 5 modalitats amb el Triatló de la Dona (0,35-10-2,5 km), Supersprint (0,35-10-2,5 km), Sprint (0,75-20-5), Paratriatló (0,75-20-5) -que serà campionat autonòmic de paratriatló-. Estes 4 cites tindran lloc el dissabte i la prova estrel.la el Triatló Olímpic (1,5-40-10 km) que serà el que tanque la jornada de diumenge i pose punt i final a la festa.

Entre els grans favorits al Triatló Olímpic estan els guanyadors de l’any passat Emilio Aguayo (CDM Montcada) i Miriam Muñoz (Laboratorio Sys) que tenen confirmada la seua presència amb l’objectiu de revalidar la victòria individual que aconseguiren al 2014.

De moment s’han esgotat les incripcions del Triatló de la dona, i s’espera que en breu s’esgoten també les incripcions de l’Sprint i de l’Olímpic.


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »