Acord de col.laboració SLA-Federació de Triatló

Unint forces per a fer més visible l’esport d’aventura i el Triatló

DSC_4260

 

En som molts i cada vegada en som més. I més transversals, practicant diverses disciplines de les batejades com esports d’aventura, de natura i de superació. Amb la voluntat de difondre les activitats i històries personals dels esportistes de la Comunitat Valenciana va nàixer ara fa quasi un any Sense Límits Aventura. I amb eixa mateixa voluntat s’ha signat un acord de col.laboració entre Sense Límits Aventura i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

L’acord ha estat signat per part de Valeriano Moreno, president de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i per part de Gonzalo Naya i Jaime González en representació de Sense Límits Aventura. «És un plaer signar un conveni amb Sense Límits Aventura» ha assenyalat Valeriano. «Tots tenim la mateixa voluntat de donar a conéixer i fomentar l’esport d’aventura i superació, i entre els dos esperem que s’ajude tant al Triatló, com al Trail i a qualsevol altre esport d’aventura que des de Sense Límits Aventura es va a fer seguiment a la seua revista i a la seua web».

DSC_4252«És un plaer signar un conveni amb Sense Límits Aventura. Tots tenim la mateixa voluntat de donar a conéixer i fomentar l’esport d’aventura i superació»

«Entre els dos esperem que s’ajude tant al Triatló, com al Trail i a qualsevol altre esport d’aventura que des de SLA es va a fer seguiment a la seua revista i a la seua web»

Un esport en creiximent

El Triatló és una de les disciplines amb gran presència a la web www.senselimitsaventura.com on s’arrepleguen cada setmana els resultats i les històries més destacades, i a partir d’ara contarà amb un major seguiment gràcies a este conveni de col.laboració.

La Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana fundada en 1989, és una de les entitats més actives a la comunitat, i ha experimentat un creiximent exponencial a les últimes temporades tant en el nombre de llicències que ja està a prop de les 5000 -4.751- com en la quantiat de proves de Triatló, Duatló, Aquatló… que cada cap de setmana omplin el nostre calendari i que superen el centenar cada any.

Captura de pantalla 2014-09-25 a la(s) 02.54.27125.000 visites i pujant

Sense Límits Aventura va encetar el seu camí ara fa quasi un any. Va ser passat 24 de setembre de 2014 quan es va posar en marxa este projecte multimèdia que pretén donar a coneixer i fomentar els esports i els esportistes d’aventura i superació a la Comunitat Valenciana.

La ferramenta inicial és esta web www.senselimitsaventura.com que en estos 10 mesos suma més de 125.000 visites i s’ha convertit en punt de referència per a molts amants de l’esport. A més, des de passat mes de gener SLA compta també amb la seua versió en paper, a una revista bimensual que ja ha arribat al seu número 4 en els mesos de juliol i agost i que podeu trobar als llarg dels més de 60 punts de venda que tenim a tota la Comunitat Valenciana.

Amb este conveni La Federació de Triatló i Sense Límits Aventura reforcen la seua col.laboració a l’hora de donar a conéixer activitats com ara el València Triatló del pròxim 4 i 5 de setembre o el DucrossExtremme 2015.

Agraïment i… avantatges

Des de Sense Límits Aventura volíem agraïr la voluntat i l’interés de la FTCV per poder arribar a este conveni de col.laboració que permetra a més obtindre importants descompters quan a la suscripció a la revista i altres accions comercials de SLA per als federats, clubs i empreses vinculades amb la FTCV.

 

 

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Aniversari, revista i… récord de visites!! | SLA - […] Queda demostrat en les mostres d’agraïment a les xarxes socials -on ja som quasi 1500 en Twitter @Sense_limits i…
  2. Sense Límits Aventura a la Expo Triatló | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/08/06/acord-de-col-laboracio-sla-federacio-de-triatlo/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »