Allà on córrer és com respirar

Xari Adrián participa diumenge a la Ethiotrail a Etiòpia

ethiotrail

 

Allà on córrer és un hàbit natural. Allà on han eixit alguns dels millors atletes de la història. Allà on córrer és quasi com respirar. A Etiòpia ha marxat Xari Adrián per a participar diumenge 9 d’agost a la segona edició de la EthioTrail, la primera prova de Trail que s’organitza a este pais Africà.

Serà una nova experiència internacional de la corredora de la Vall d’Uixó que de la mà de Sport HG esta temporada ha recorregut alguns altres països llunyans o exòtics com, per exemple, la Xina on va estar participant també a primers de gener a la Vibram 100 k de Hong Kong.11811519_879425572093015_5796458832685027889_n

Ara, li arriba l’oportunitat de viure una nova experiència a un lloc tan emblemàtic per a tot corredor com puga ser Etiòpia. Allà ha marxat Xari Adriàn per participar diumenge a la segona edició de la Marató del Ethiotrail, 42 km 1200+ que tindrà lloc al Parc Nacional Abjatta-Sallah, a la Vall del Rift, un dels paradisos més espectaculars del món, que tan prompte presenta l’abundant vegetació de la selva, a la sabana africana, grans muntanyes i cadenes de llacs, per damunt dels 2000 metres d’altitud.

La primera prova de Trail a Etiòpia

Allà transcorre la Ethiotrail que és la primera prova de Trail del continent africà. «Ethiotrail nacix de la voluntat de Run in Africa d’acostar el Trail i les carreres per muntanya a Etiòpia, pais congeut per l’habilitat dels seus atletes en les carreres d’asfalt però no al Trail, però perquè fins ara no hi havia cap prova per a córrer per muntanya» explica Jordi Marimón, director tècnic de la prova.

Hi haurà tres modaliltats 12 km , 21 km i 42 km que és en la que prendrà part Xari, a una marató de muntanya que presenta 1200+. «No són recorreguts excessivament tècnics però si té el seu desnivell ja que es passa per a prop de dos volcans i també és una experiència córrer per llacs a més de 1600 metres ples de pelícans».

Bona experiència la que podrà viure Xari Adrián, que a més, li servirá per continuar en la preparació del seu següent objectiu com és participar a finals d’agost a la UTMB, la prova de referència en el Trail a nivell internacional. Qui sap si en un futur acabarà guanyant-la també un etiop i acaben dominant tambe les proves de Trail. Si s’ho proposen, habilitats i capacitats tenen de sobra. El temps ho dirà.

 

  • Més dades: http://www.ethiotrail.com/es/
  • Foto: http://www.ethiotrail.com/es/ / Comunicació Sport HG
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una etíop a la Vall d’Uixó | SLA - […] La primera de les “mortals”. La corredora de la Vall d’Uixó Xari Adrián (Team SportHG) va acabar en sisena posició…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »