Adell domina a VandeKames

El corredor d’Albocàsser guanya al Circuit Negre a Vandellós (Tarragona) 

adell vandekamesAltra victòria més al currículum de Cristóbal Adell (La Sportiva). El corredor d’Albocàsser va vèncer este dissabte al Trail de VandeKames que va tindre lloc a Vandellós (Tarragona), en la que era la cinquena edició d’esta prova que presentava 6 circuits diferents i enguany com a novetat la primera edició del seu Ultra.

Circuit Negre

Adell va guanyar la prova anomenada del Circuit Negre (28 km 1600+), circuit que anava per la part interior de les Muntanyes de Vandellós, pujant la Mola de la Remullà. «Ha estat un recorregut molt entretingut, en trams amb baixades tècniques i zones on podies obrir gas i traure foc a les bushido» explica de forma gràfica Adell. «He acabat amb la sensació d’anar a millor després de la prova del passat cap de setmana».

El d’Albocàsser, que venia de fer cinqué a Cursa de Muntanya de Vistabella passat cap de setmana, guanyar còmodament en fer un temps de 02:30:21, traent més de 20 minuts al segon i tercer classificats que van ser David Adan i Juli Vilches amb 02:54:01.

I ara Romanía 

Després d’esta victòria, Adell marxa a Romania per a participar el pròxim cap de setmana a la 2×2 Race. «Es una prova de 46 km 4300+. Em vindrà molt bé per a preparar UltraPirineu», dins de la voluntat de Cristóbal d’anar provant enguanya alguna distància llarga.


 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Adell se passa a l’Ultra | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/08/10/adell-domina-a-vandekames/ […]
  2. Un debut “Top” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/08/10/adell-domina-a-vandekames/ […]
  3. “Ha sigut el millor debut que podia esperar” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/08/10/adell-domina-a-vandekames/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »