Una etíop a la Vall d’Uixó

Xari Adrián acaba en sisena posició la marathó Ethiotrail, la primera no etíop 

xari adrian 1

 

 

xari etiopia 1La primera de les «mortals». La corredora de la Vall d’Uixó Xari Adrián (Team SportHG) va acabar en sisena posició la marató de la Ethiotrail 42 km 1200+, amb el valor afegit que va ser la primera classificada que no era corredora etiop. Xari va fer un temps de 4 hores i 20 minuts en un recorregut de 42 km 1200 + que transcorria pel Parc Nacional Abjatta-Sallah, a la Vall del Rift, un dels paradisos més espectaculars del món.

“Ha estat una prova molt bonita, molt més dura del que pensàvem. Les sensaciones han sigue molt bones i estic molt contenta per el resultar» destaca Xari que va ser la primera no etíop en línea de meta a una prova que va vèncer Kenesi Asefa.

Xari va destacar la prova com una de les experiències més brutals de la seua vida no només pel lloc on es disputava la prova -amb zones de vegetació exhuberant, sabana africana, grans muntanyes,cascades i cadenes de llacs, per damunt dels 2000 metres d’altitud-,  sino tamé per l’ambient i la proximitat amb el públic ompletament volcat amb la prova.

Ho destacava la mateixa corredora en un missatge que colocava al seu compter de Twitter:

xari TW

Bona experiència per a Xari Adrià que recupera sensacions per al que resta de temporada després d’un any on les complicaciones físiques no li han deixat rendir al seu maxim nivell, eixe nivell que la va dur a ser Campionat d’Espanya d’Ultra Trail en 2013. Ara, deixa la seua emprenta a Etiòpia, sent la primera de les mortals. I no és casual que siga de la provincia Castelló, la particular Etiòpia d’Espanya, on brollen corredors de muntanya davall de cada pedra.

 

xari etiopia 2


 

  • Fotos: Comunicació SportHG /@jordimarimon

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencians al UTMB | SLA - […] Quant a la participació femenina els noms més destacats de les nostres són les de la corredora de la…
  2. Valencians a la TransGrancanaria | SLA - […] tractarà de recuperar el seu millor nivell Xari Adrián (Sport HG): “La Advanced de la Transgrancanaria espere que siga…
  3. Sebas i Zaid, grans favorits per a la CSP i la MiM | SLA - […] també les bones opcions que un 14,67% li atorguen a la corredora de la Vall d’Uixó Xari Adrián, i…
  4. Valencians al Tor des Gegant | SLA - […] Una etíop a la Vall d’Uixó […]
  5. Ensenyat a córrer com els campions | SLA - […] Una etíop a la Vall d’Uixó […]
  6. “Ja era hora que se’ns reconeguera” | SLA - […] Una etíop a la Vall d’Uixó […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »