Mor un senderista en el Montgó

Un jove de 22 anys de Gandia perd la vida baixant del cim

helicopterUn senderista de Gandia va perdre la vida ahir dijous 13 d’agost a la vesprada quan es trobava de tornada de fer una excursió al cim del Montgó, a la Marina. El jove, de 22 anys, havia anat amb altres company a fer cim al Montgó i va ser en el tram de baixada, pel Camí de la Colònia, quan va començar a notar dificultats per a poder respirar.

A les 16:00 h

Els seus companys donaren l’avís al 112 al voltant de les 16:00 h de la vesprada, i tot i algunes dificultats inicials per a poder ubicar amb exactitud la seua posició,  la Policia Local de Dènia els va acabar localitzant i mobilitzant un SAMU i un helicòpter medicalitzat. Els efectius arribaren un hora després de l’avís i tot i els esforços per reanimar el jove no va ser possible.

Les elevades temperatures, encara més notables a les hores centrals del dia en què estava fent-se l’excursió, i algunes dolències cardíaques previes que patia el jove poden haver estat les causes de la mort, segons informa el diari www.lamarinaplaza.com


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »