Valencians al top 100 d’orientació

4 orientadors de la Comunitat entre els millors del món 

andreu blanes

 

La Comunitat Valenciana continua demostrant el seu potencial en el món de l’orientació i una bona mostra és vore el rànking de la IOF (Federació Internacional d’Orientació) actualitzat després del recent Campionat del Món d’Orientacio a Escòcia: en el que 4 dels 8 espanyols que apareixen entre els 100 millors són de les nostres terres, en especial de la província d’Alacant.

Els dos millors orientadors espanyols per rànking són Andreu Blanes i Antonio Martínez, els anomenats «niños bomba» al blog que comparteixen. Els dos joves d’Onil encapaçalen la representació espanyola a la modalitat Sprint on Andreu Blanes ocupa la posició 24 del rànking mundial amb 5389 punts, i de ben segur que continuarà la seua escalada després de vore com al passat Mundial d’Escòcia acabava en setena posició, a només 5′ del pòdium, en el que ha sigut fins ara el millor resultat de la història per a la Federació. El seu amic Antonio Martínez ocupa la posició 35 en el rànking mundial d’Sprint amb 5212 punts i el que fa 90 a la modalitat O-Pie amb 4774 punt.

Dins del rànking mundial apareixen altres representants de la Comunitat Valenciana, també amb actuacions destacades en altres temporades a nivell internacionals com Amparo Gil Brotons, que apareix a la posició 70 a la modalitat O-BM, sent la segona espayola per darrere d’Ana Varela (59), i l’orientador de Villena Alejandro Martínez que està a la posició 76 del rànking mundial d’O-BM, i és també el segon espanyol per darrere de Iván Trigales (56).


 

Més dades:

Foto: www.fedo.org

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els campions d’Orientació, a per l’Autonòmic de Trail! | SLA - […] si són capaços de mantindre el nivell que els fa ser els millors orientadors d’Espanya i estar entre els…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »