La MiM torna als orígens

La MiM i la CSP 2016 es disputaran a finals d’abril

CSP Bernad 2 copia

 

Un 24 d’abril de 1999 va tindre lloc la primera edició de la MiM. Des d’aleshores la Marató i Mitja Castelló-Penyagolosa s’ha convertit en la prova de referència del Trail de la Comunitat Valenciana i una de les més destacades a nivell nacional. A les últimes edicions ens haviem acostumat a que la gran festa del Trail valencià tinguera lloc a primers de maig, però a 2016 la MiM i la CSP canvien de data.

Recuperant els orígens, al 2016 la MiM i la CSP de Penyagolosa Trails Sport HG tindran lloc el 23 i 24 d’abril, en un canvi obligat. «Les dates de la Setmana Santa i la programació de diverses peregrinacions tradicionals que tenen com a destinació San Joan de Penyagolosa -Pelegrins de les Useres- ha dut a l’organització a traslladar la seua data habitual del mes de maig» expliquen a la nota de premsa. La MiM celebrarà, per tant, la seua edició número XVIII, la seua majoria d’edat, tornant a disputar-se en abril.

Més fred, pluja i neu?

El canvi tindrà una doble conseqüència. La primera fa referència a l’orPORTADA SLA 3atge. Avançar un parell de setmanes la disputa de la MiM i CSP pot provocar que hi haja una major probabilitat d’inclemències meterològiques en forma de temperatures més baixes, pluja …o neu. Una Penyagolosa Trails més èpica.

Altres anys en eixa data ha nevat al Penyagolosa. S’agrairà, en tot cas, que no faça tanta calor com a l’edició d’enguany, una edició que va tindre quant a la CSP gran domini dels corredors de casa amb victòries de Víctor Bernad i Sonia Escuriola i de la que donàrem ampla informació a esta web i a la revista en paper de Sense Límits Aventura.

Altra conseqüència del canvi de data és que per primera vegada en uns quants anys la MiM i la CSP no coincidiran en el calendari amb altra prova destacada com és la Transvulcània, que al 2016 manté la data en maig, el 7 de maig. Això obri la porta a que es puga millorar encara més la presència de grans corredors a Penyagolosa Trails.

2100 places

El que és ben segur és que el canvi de data no va a variar la gran demanda de peticions per a participar. L’any passat es va estrenar el mètode de sorteig i les peticions duplicaren la xifra de les 2100 places disponible, 1500 de la MiM i 600 de la CSP. Al 2016 Penyagolosa Trails serà de nou una gran festa del Trail. La MiM arriba a la majoria d’edat i la CSP complirà el seu quint aniversari.


 

Més dades:

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Penyagolosa Trails obri preinscripcions | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/08/21/la-mim-torna-als-origens/  […]
  2. La sort de la MiM | SLA - […] La MiM torna als orígens […]
  3. La Penyagolosa Trails más internacional | SLA - […] referencia en el Trail nacional i internacional, que para este año aúna tradición y expansión. Tradición porque respetando los orígenes…
  4. Una meta más acogedora | SLA - […] La MiM torna als orígens […]
  5. La senda de la memòria | SLA - […] La MiM torna als orígens […]
  6. Utiel, un Trail para vivirlo | SLA - […] La MiM torna als orígens […]
  7. Próxima estación: Penyagolosa | SLA - […] de semana 23 y 24 de abril llega una nueva edición de Penyagolosa Trails con la CSP 115 km…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »