Villena corona els campions de Triatló Cross

Eliana Sotelo y Jose Davia es fan amb la victòria i amb el títol autonòmic

villena homes

Amb emoció i amb variacions en el cap de la prova. Així es va desenrollar el VII Triatló Cross de Villena que passat diumenge va coronar José Davia (CT Arena Alicante) i Elena Sotelo (CT Laboratorio Sys) com a nous campions autonòmics de la especialitat.

La prova, en les seues diverses modalitats, va reunir vora 200 participants que afrontaren els 750 metres de natació en la piscina del polideportivo de Villena, 17 km de BTT per la Sierra de la Villa  i 4’5 km de carrera a peu de camins i sendes per eixa mateixa serra.

En homes, José Davia hagué de remuntar posicions després d’acabar prou endarrerit el segment de natació, en la posició 12 a més de minuts i mig de Felix Jiménez (CN Petrer). Els 17 km de BTT van ser determinants, com ja ens havia advertit en la prèvia Angel Ballón, secretari del Club Triatló Villena, i permeteren José Davia agafar el liderat de la prova en companyia de Jordi Gil (Triatló Carcaixent), qui va ser el primer en eixir de la T2

Tot i això, als 4,5 km de carrera a peu final José Davia va imposar la seua força aribant a meta en primer lloc en un temps de 01:14:32, traent mig minut a Jordi Gil (01:15:05). El pòdium el va completar José Ignacio Tapias (CT Trifitnes 31), en lluita amb Jaume Mico (CT Huracan) a qui la seua remuntaeliana soteloda no li va permetre llevar-li a Tapias la plaça del pòdium que va defensar tota la prova.

Duel Sotelo-Asensi en dones

En dones la victòria va estar per a Elena Sotelo que mantingué una lluita continuada amb Almudena Asensi (Tripuçol). De fet, les dos triatletes anaren intercanviant-se les posicions liderant la prova, Elena va ser la primera en eixir de l’aigua, però acabant el segment de bicicleta era Almudena qui anava en primera posició.

Així les coses, els 4,5 km de carrera a peu per la Serra de la Villa van ser determinants perquè Sotelo se’n duguera la victòria amb certa comoditat en el tram final, fent un temps de 01:30:29 pels 01:32:14 de Asensi.

En tercera posició va acabar María Jesús Sánchez Garcia (Garden Solutions Costa Blanca) altra de les habituals en els pòdiums del triatló femení.


 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »