Un «debutant» al UTMB

Juanma Jiménez (GreenPowerST) s’estrena a l’Ultra Trail del Mont Blanc després de dos grans actuacions a la TDS

juanma UTMB«La UTMB és la carrera que em vaig posar com a gran objectiu ara fa uns anys, i em fa una especial il.lusió». Així s’expresa Juanma Jiménez (GreenPowerST), el corredor de València que des de passat cap de setmana es troba a Chamonix preparant el gran esdeveniment de divendres 28 d’agost.

Coneix ben be l’ambient màgic que estos dies envolta la localitat, perquè ha participat altres anys a algunes de les proves de la UTMB. Al 2012 ala CCC -100km-, i en els dos últims anys a la TDS -119 km- acabant sempre a prop del pòdium.

TDS a prop del pòdium

Coneix este terreny d’altres anys, però no amaga que ara hi ha nervis. «Després de 3 anys tocava ja pegar el bot ala carrera llarga. Arribe bé, però amb els nervis de ser la meua primera carrera de 170 km i 10.000+– El màxim que he fet és la TDS fent el que fa 4 i el que fa 8″, recorda Juanma que als últims anys és un habitual de Chamonix, al igual que altres proves internacionals com ara la Oman Desert Marathon. Arriba, a més, després d’anar liderant  casa nostra la Lliga CxM La Serranía.


Entrenament i estratègia

UTMB Josep CebriàExperiència nova per a Juanma Jiménez, que ha preparat de forma minuciosa, a les últimes setmanes i mesos amb el seu nou equip el GreenPowerST, però que és conscient que la UTMB són 50 km més que la TDS i hi haurà que reservar forces.

«Els entrenaments han estat pareguts als dels altres anys, ene ot tcas amb un poc més de gimnàs i de força per a poder aguantar els 170 km. L’estratègia de carrera serà eixir en progressió, i poc a poc, i si les forces acompanyen anar remuntant posicions» explica Juanma que estos dies ha anat trobant-se a Chamonix a algres dels valencians que van a participiar al UTMB com per exemple Josep Cebrià (Trail Serra Vernissa). 

Les expectatives

Les forces i el terreny dictaminaran la seua posició final, amb un objectiu que, com sempre, passa per diveres opcions: «Podem definidr les expectatives de 3 maneres: una, el resultat que m’agradaria, acostar-me al Top10, fent unes 23 hores; dos, el resultat que crec que puc fer, entre el Top 20 i Top 30, baixant de 25 hores i per últim, el resultat que reialment faré. Però això només ho sabrem, si tot va bé, quan creue la línia de meta».

I quan creue la líniea de meta, i siga «finisher» faràla seua senyal habitual amb els dits i la victòria invertida, i allà estarà la seua parella, la també corredora Davinia Chulio, que anirà acompanyant-lo i fent-li assistència en alguns dels punts d’avituallament.

Si el voleu seguir ho teniu molt fàcil. Si esteu per Chamonix és el de la barba, si esteu a les nostres terres i ho mireu per internet durà el dorsal 94.  Bon debut en la llarga distància!

juanma UTMB 2


 

 

Compartir aquesta notícia a

3 Comentaris

 1. A tope de powerr megacrack, segur q ho fas com sempre de PM.
  MOLTA SORT AMIC!!

  Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

 1. Dorsals valencians UTMB / CCC | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/08/26/un-debutant-al-utmb/ […]
 2. Els “finishers” valencians de la UTMB | SLA - […] demostrar a les passades edicions de la TDS on va acabar en el top 10 (el que fa 4…
 3. Juanma se consagra al GR-10 | SLA - […] Un “debutant” al UTMB […]
 4. De Monegros al UTMB | SLA - […] Tot amb un objectiu: arribar en forma proper agost a la Ultra Trail del Mont Blanc 170 km 10.000+, l’ultra…
 5. El somni del UTMB | SLA - […] Un “debutant” al UTMB […]
 6. “Podria hacer un top 5 en el UTMB” | SLA - […] Un “debutant” al UTMB […]
 7. “Las críticas me motivan más” | SLA - […] Un “debutant” al UTMB […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »