Aniversari, revista i… récord de visites!!

Sense Límits Aventura celebra el seu primer aniversari amb nova revista i récord de visites a la web 

visitesEl temps passa volant -excepte quan estàs en l’angoixa de l’esforç màxim en eixos moments en que kilómetres i metres es fan eterns-. I quan te’n adones ha passat un any. Un any ja de Sense Límits Aventura. Ho complim exactament pròxim 24 de setembre que va ser la data en què l’any passat ferem la presentació oficial. I la veritat és que estem d’enhorabona.

25.000 visites en agost

L’aniversari arriba acompanyat de la millor dada de visites a la web des que ens posarem en marxa: este mes d’agost hem tingut quasi 25.000 visites -exactament 24,936 visites entre l’1 d’agost i el 31 d’agost segons les dades de Google Analytics– en el que suposa el rècord històric en la nostra curta existència i una demostració més que continuem creixent.

Dia a dia, setmana a setmana i mes a mes, consolidant-nos com a referent per aquells que voleu tindre informació dels esports d’aventura a la Comunitat Valenciana.

Queda demostrat en les mostres d’agraïment a les xarxes socials -on ja som quasi 1500 en Twitter @Sense_limits i més de 3400 en Facebook– per l’esforç que ferem per a donar-vos la informació dels nostres corredors al Ultra Trail del Mont Blanc, o en el conveni signat amb la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

jose gil

 

Cada vegada sou més els que confieu en la web de Sense Límits Aventura per a obtindre la informació de les nostres proves, dels nostres esportistes, els resultats cada dilluns, les cròniques, les entrevistes, les experiències i les vivències més personals. A 3 setmanes de complir el nostre primer aniversari, acumulem més de 144.000 visites en el que suposa per a nosaltres una xifra molt considerable.

I cada vegada sou més també les proves, tendes, empreses o esportistes que confieu en Sense Límits Aventura per a donar difusió als vostres reptes, productes o proves i fer publicitat a la nostra web i a la nostra revista. Gràcies a tots per la vostra confiança.

SLA 5 PORTADA… i la revista número 5 

I al setembre, de la mà del primer aniversari, de la mà del rècord de visites a la web, arriba també un nou exemplar de la revista en paper Sense Límits Aventura. En breu la tindreu a la vostra disposició als més de 60 punts de venda repartits per tota la Comunitat Valenciana, amb les histories i reportatges que no trobareu en cap altre lloc.

Una revista Sense Límits Aventura encara més visual, amb un disseny més atractiu i ampliant hortizons per a cobrir els interessos dels amants del Trail, BTT, Triatló, Orientació, senderisme…

Queda poc per a desvetlar-vos tots els continguts de la nova revista. però ahi va una primera impressió en la portada. Confiem que siguen de nou del vostre gust. Esperem continuar de nou amb la vostra confiança en este mes de setembre que, per a nosaltres, és molt especial. Complin 1 any. I és gràcies a vosaltres i gràcies també a tots els nostres col.laboradors.

…vols ser de Sense Límits Aventura?

Les bones xifres són un estímul per a continuar treballant. L’objectiu és continuar creixent a tots els nivells, tractar d’arribar a més camps i cobrir més espais. I fermillors les coses. Per això continuem oberts a comptar amb la col.laboració d’aquells que vullgau formar part del projecte Sense Límits Aventura. Si creieu que podeu col.laborar amb nosaltres -en diversos àmbits, redacció, disseny, comercial, distribució…- podeu posar-vos en contacte al correu senselimits@senselimitsaventura.com 

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »