Gómez, Micó i Arzo campions d’Espanya de Triatló

La ilicitana Tamara Gómez guanya l’Olímpic femeni

José Antonio Micó i José Vicente Arzo victòries en Paratriatló 

tamaragomez

Triple victoria dels triatletes de la Comunitat Valenciana als Campionats d’Espanya de Triatló Olimpic i Paratriatló que passat cap de setmana tingueren lloc a Altafulla (Tarragona) i que deixa uns bons resultats per als nostres triatletes.

Gómez en elite femenina

La victòria més destacada va ser la de la ilicitana Tamara Gómez que va aconseguir el títol en la categoria absoluta femenina gràcies a una gran remuntada en el segment final de carrera a peu que li va permetre contactar amb el grup capdavanter que lideraven Melina Alonso i Anna Godoy. Després d’uns kilómetres on va mantindre el pols amb Godoy va poder arribar a soles a meta amb un temps de 02:10:47. Joselyn Brea i Anna Godoy completaren el pòdium. Aconsegueix un gran resultat a una temporada en que la triatleta d’Elx està combinant le sproves nacional i internacionals per poder aconseguir la classificació per als JJOO de Rio de Janeiro.

Dins del top 50 acabaren altres triatletes de la Comunitat Valenciana com ara Noelia Juan Pastor (CEA Bétera) la que fa 23, Rafelix Naomí de los Angeles (CT Huracan) la que fa 38, Marta Romeu i Helena Candel (Targaleguas), i Paula Gómez (CT Huracan).

En categoria masculina la millor actuació dels nostres va ser per a Roberto Sánchez (Universidad de Alicante) que va acabar el que fa 15, i a la posició 17 Víctor Benages (CT Huracan) que va arribar a liderar la prova en el segment de natació. Recordem que no va participar Emilio Aguayo (CDM Montcada) que, tot i ser un dels favorits, hagué de renunciar per poder atendre la seua parella, la també triatleta Miriam Roselló. 

Quant a les diverses modalitats del paratriatló, tingueren de nou molts bons resultats per als representants de la Comunitat Valenciana amb victòria del triatleta valencià del Avant José Asensió Micó en PT8 i victorìa de José Vicente Arzo en categoria PT1, amb un altre èxit més del paratriatleta de la Vall d’Uixó.


 

Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Al Mundial sense complexos | SLA - […] Gómez, Micó i Arzo campions d’Espanya de Triatló […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »