L’aventura torna a la càrrega

Amb l’arribada de setembre es multipliquen les activitats este cap de setmana 

agenda

 

Acaba l’agost, acaben les vacances, acaba el descans i torna l’activitat, i de quina manera. Gran agenda d’activitats d’esports d’aventura els que tenim pera este cap de setmana on es multipliquen les proves de diverses disciplines que anem a tindre. Tots mirant de reull l’oratge per tal que la pluja no condicione massa el que tant de temps ha costat preparar i organitzar.

Trail

En el món del Trail torna la Lliga Cxm La Serrania amb el V Trail Alpuente, el que suposa passar de l’equador de la lliga que està dominada per Juanma Jiménez que ve de fer el millor resultat d’un valencià al UTMB, i a més també tenim altres cites com ara el II Trail de Soneja, el II Trail Nocturn Sendas de Higueruelas aprofitant les últimes hores de l’estiu, a més d’algunes proves de Cross com ara el I Cross Salesianos El Campello o el IV Cross Lagos de Rabassa i IV Cross Cala de Finestrat a la província d’Alacant

Triatló

En el món del triatló el València Triatló, la seua sisena edició copa tot el cap de setmana d’activitat amb les diverses modalitats que va a presentar repartides entre dissabte i diumenge. 3300 triatletes participen a esta prova que és l’única que tenim este cap de setmana a les nostres terres i on Emilio Aguayo i Miriam Muñoz són els grans favoritsen categoria de Triatló Olímpic.

BTT

Quant a les BTT torna l’activitats després d’un agost on no hi ha hagut cap prova organitzada i torna amb el Campionat Autonòmic de BTT a Cofrents i altra sèrie de proves com ara la II Marxa BTT Coves del Canelobre, la XXIII Marxa BTT Cabanes dins del Circuit BTT Muntanyes de Castelló, i també la marxa BTT Alcublas dins del circuit Camp del Túria, prova que finalment ha quedat suspesa.

Natació

Per últim, en el món de les travessies de natació, anem apurant les hores de l’estiu i encara es presenten dos proves per a diumenge. la IV Travessia nadant Cala de Finestrat i la X Travessia Nadant Platja de l’Albir (Alfàs del Pi). A vore si la mar ens deixa!

Sort per a tots i a passar un cap de setmana.I tu? Quina és la teua activitat per al cap de setmana?


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »