Sense Límits Aventura a la Expo Triatló

Vine divendres i dissabte a la Expo del València Triatló i busca l’stand de SLA

SLA EXPO 2

 

La gran festa del Triatló. 3300 esportistes passaran este cap de setmana per la Marina Reial Juan Carlos I per a participar a la sisena edició del València Triatló, en un esdeveniment que mou molta més gent entre esportistes, familiars, acompanyants, organitzadors, voluntaris, mitans de comunicació i expositors.

L’activitat esportiva estarà repartida entre dissabte i diumenge, però abans divendres s’obri la Expo Triatló amb la presència d’algunes de les principals marques i tendes. I amb la presència de Sense Límits Aventura, dins de la voluntat de SLA d’estar present en les expo i fires de les grans proves com ja ferem a la passada edició de Penyagolosa Trails.

SLA 5 PORTADALa revista número 5 a la venda…

L’stand de Sense Límits Aventura estarà la vesprada de divendres de 16:00 a 20:00 i dissabte des de les 08:00 h a la vostra disposició perquè pugau acostar-vos per conéixer de primera mà el projecte de Sense Límits Aventura, per aconseguir alguns regalets i perquè pugau comprar els primers el número 5 de la revista Sense Límits Aventura que este cap de setmana es posa a la venda. És més, per aquells que vos acosteu a l’stand vos oferim un pack especial amb descompter si compreu alguns dels exemplar anteriors de la revista Sense Límits Aventura.

…amb promocions especials i…

També tenim promocions especials per aquells clubs/entitats organitzadors de carreres per muntanya que tingau interés en contractar els nostres servicis de promoció de les proves per ajudar-vos a donar difusió i visibilitat a les vostres proves.

…xarrada

A més, des de Sense Límits Aventura oferirem una xarrada amb el nostre punt de vista respecte dels esports d’aventura en general i del creiximent ala Comunitat Valenciana del triatló en particular. Ho acompanayarem amb la projecció del vídeo-documental «Els esports d’aventura a la Comunitat Valenciana», documental el.laborat per a la presentació del projecte Sense Límits Aventura passat 24 de setembre.

HORARIS VALENCIA TRIATLO 

Divendres 04/09

 • de 16:00 a 20:00 Expo del València Triatló

Dissabte 05/09

 • 08:00 h Triatló de la Dóna
 • 09:05 h Supersprint Masculí
 • 09:07 h Supersprint femení
 • 10:00 h Sprint
 • 10:35 h Paratriatló

Diumenge 06/09

 • 07:30 h Eixida ranking
 • 07:45 h Eixida federats masculins
 • 09:00 h Eixida dones

 

Més dades:

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Primers guanyadors del València Triatló | SLA - […] El triatló Olímpic de demà posarà punt i final a un cap de setmana ple d’activitat quant al Triatló…
 2. Una victòria ajustada i emotiva | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/09/04/sense-limits-aventura-a-la-expo-triatlo/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »