Un pòdium per a Miriam

Emilio Aguayo tractarà de repetir victòria al València Triatlón per a dedicar-li-ho a Miriam Roselló

La triatleta valenciana continua recuperant-se després de patir un infart en acabar el Triatló de Borriana

aguayo rosello

 

Un pòdium per alçar els ànims. Un pòdium per a continuar avançant en la recuperació . Un podìum per a continuar disfrutant del triatló. Emilio Aguayo (CDM Montcada) es presenta com el principal favorit del València Triatlón 2015 i ho fa amb una motivació especial: la de poder dedicar-li la victòrìa a la seua parella, la també triatleta Miriam Roselló, que fa 15 dies va patir un infart després d’haver fet pòdium al X Triatló de Borriana.

rosello faceEixa dolència havia fet que Miriam estiguera ingressada uns dies a l’Hospital La Fe de València, fet que va provocar que Aguayo renunciara a participar al passat Campionat d’espanya de Triatló Olímpic passat cap de setmana a Altafulla (Tarragona), però la bona notícia és que esta setmana Miriam Roselló abandonava l’hospital amb un bon diagnòstic al respecte de la seua dolència cardiaca, cosa que fa que este cap de setmana puga ser el moment perquè Aguayo li puga dedicar la victòria.

El pòdium de 2014 al complet

Aguayo lluirà el dorsal número 1 este diumenge. Arriba en forma després d’haver aconseguit diverses victòries importants esta temporada, la més destacada també a València passat juliol al Campionat d’Espanya de Mitja Distància, i més recentment al Triatló de Vinarós i al Triatló de Borriana. El repte serà poder baixar de les 2 hores, ja que a l’edició de la temporada passada es va quedar ben a prop amb un temps de 02:00:39. I el repte serà també sobreposar-se als candidants al pòdium com ara Diego Robles (CDM Montcada) o Fernando Martínez (Laboratorio Sys) que l’any passat acabaren segon i tercer respectivament.

Muñoz y Fernández de Castro

En categoria femenina la gran candidata és Miriam Muñoz (Laboratorio Sys), la triatleta de Burjassot afincada en Alfàs del Piamb el dorsal 561, aspira a reeditarla victòria de l’any passat després d’haver fet un 2015 on ha sigut Campiona Autonòmi de Duatló i Campiona Autonòmica de Triatló Sprint. Aspira també al pòdium una clàssica com és Marta Fernández de Castro (TEAM 3FDC), que ha estat preparant a fons els entrenaments col.lectius d’este València Triatló i tindrà ganes de repetir el pòdium de l’any passat. La gran absent serà l’esmentada Miriam Roselló que a més és la vigent Campionat Autonòmic de Triatló Olímpic.

Més enllà de la preparació de cada triatleta, la prova pot estar condicionada per l’oratge ja que per a este cap de setmana està prevista pluja, encara que no la marquen per a l’hora exacta del Triatló Olímpic.


Mes dades:

Foto: Facebook Miriam Roselló

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sense Límits Aventura a la Expo Triatló | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/09/03/un-podium-per-a-miriam/ […]
  2. L’aventura torna a la càrrega | SLA - […] En el món del triatló el València Triatló, la seua sisena edició copa tot el cap de setmana d’activitat…
  3. Primers guanyadors del València Triatló | SLA - […] per a diumenge de mati resta la disputa de la distància estrel.la, el Triatló Olímpic on els grans favorits ha…
  4. Una victòria ajustada i emotiva | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/09/04/un-podium-per-a-miriam/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »