Primers guanyadors del València Triatló

Sharon Garcia i Guillermo Ferrer guanyadors del Triatló Sprint 

Lucía Ramírez victòria al Triatló de la Dona

vtriatló salida dissabte

 

Primera jornada de la sisena edició València Triatló amb més de 1700 esportistes competint las diversos circuits preparats a la Marina Reial Juan Carlos I de València. 4 modalitats han sigut hui les protagonistes des de primera hora del mati amb la celebració del Triatló de la Dona, Sprint, Supersprint i Paratriatló.

Sprint

El rei de la jornada, el Triatló Sprint ha estat dominat per Sharon García (Triatlón Ferrol) i Guillermo Ferrer (Universidad de Alicante). En el cas de Sharon, és la tercera vegada que esta jove triatleta valenciana puja al pòdium del València Triatló, en esta ocassió en el més alt del pòdium del Triatló Sprint en una prova en que li ha tocat lluitar colze amb colze amb Ana Almer (CST-CST Costa Azahar) que en la T2 se li ha colocat a poc més de 30 segons, tot i que en la carrera a peu Sharon ha pogut ampliar diferències fins entrar en meta en solitari amb 01:14:36 pels 01:16:58 d’Ana Almer i 01:18:21 de Maria Gabriela Pintos.

En homes el més ràpid del Triatló Sprint ha estat Guillermo Ferrer en una prova en moltes alternàncies en els llocs de davant, i on Ferrerha hagut de remuntar en el segment de carrera a peu fins acabar imposant per davant de Thomas Sonney-Cottet i Oliver Fernández Donet (CA Safor Delikia Sport)

Triatló Supersprint

Cesar MarchEl Triatló Supersprint ha tingut com a guanyadors José Antonio Arnau (Morverdre Triatló) i Sara Alemany (Tripuçol). En homes, Arnau ha basat la seua victòria en un gran segment de bici i una rapídisma T2 que li ha permet recuperar places i eixir en primer lloc, fins arribar a la meta amb un 00:34:57, per davant d’Angel Hilario (CT Tomelloso) 00:35:02 i José Gabriel Flores (Poblars Marítims Triatló) 00:35:10.

En categoria femenina, victòria en meta de Sara Alemany amb un temps de 00:40:09 després de liderar la prova des de la T1, i traure uns quarta segons en meta a Isabel Espert (Poblats Marítims Triatló) amb 00:40:43 i quasi 3 minuts a la tercera classificada Belen Rubiela amb 00:42:51

Triatló de la dona

Lucía Ramírez (Tragaleguas.org) ha sigut la primera en inaugurar la línea de meta en fer-se amb la victòria en el Triatló de la Dona. Lucía ha dominat la prova de principi a fi i ja en l’aigua s’ha colocat en primera plaça, una posició que no abandonaria fins arribar en solitari a meta amb un temps de 00:42:53. Segona ha entrat Cristina Moya (Tutriatlon.com) amb 00:44:36 i en tercer lloc Arantxa Esteban (no federada) amb un temps de 00:44:44.

Paratriatló 

per últim, quant al Paratriatló, el València Triatló era seu del Campionat Autonòmic de Paratriatló en que els primers classificats han estat Héctor Català Laparra (Triseport Roquette) i Beatriu Espuig (Avant ECL) En categoria masculina Català s’ha imposat per davant d’Antonio Franco (C3S) i de Gaspar Vaño (SBR Elda Para+triatlon)

aguayoI demà l’Olímpic

I per a diumenge de mati resta la disputa de la distància estrel.la, el Triatló Olímpic on els grans favorits ha aconseguir la victòria són Emilio Aguayo (CDM Moncada) i Miriam Muñoz (Laboratorio Sys), que aspiren a revalidar el títol aconseguit al 2014.

Expo Triatló

El triatló Olímpic de demà posarà punt i final a un cap de setmana ple d’activitat quant al Triatló en la sisena edició del València Triatló que organitza la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana en col.laboració amb Trisense i que divendres i dissabte ha vicscut també un gran ambient amb la Expo Triatló, una Expo que ha contat amb la presència de Sense Límits Aventura.

Al llarg d’estos dies han sigut un fum els triatletes i aficionats a l’esport d’aventura i superació en general els que s’han acostat al nostre stand per a interessar-se pel projecte Sense Límits Aventura i per a comprar el número 5 de la revista Sense Límits Aventura que ha estat a la venda de forma exclussiva a l’espera que els pròxims dies vaja arribant als més de 60 punts de venda repartits per tota la Comunitat Valenciana.

 

SLA xicones


 

Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una victòria ajustada i emotiva | SLA - […] final a la sisena edició del València Triatlón que ahir va viure la seua primera jornada amb les victòries…
  2. De Miriam a Miri | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/09/05/primers-guanyadors-del-valencia-triatlo/ […]
  3. ‘Espiqueando’ entre agua, pinchazos y 3.300 triatletas | Espiquer - […] final a la sisena edició del València Triatlón que ahir va viure la seua primera jornada amb les victòries…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »