A la rutina, aventura: revista SLA 5

Ja a la venda el número 5 de la revista Sense Límits Aventura 

SLA REVISTA

 

Que acaben les vacances diuen. I també la calor. Que torna el treball i la rutina, i ja no hi ha temps per als grans viatges i les grans aventures. Això diuen. Perquè qui vol s’ho organitza. I a més, arriba també el moment de recuperar el pols a les grans proves que tenim a la Comunitat Valenciana.

Per a tornar amb ganes a la rutina del treball i dels horaris, què millor que somniar amb noves aventures, conéixer les millors proves de Trail, BTT, triatló, orientació… a la Comunitat Valenciana i les històries més destacades dels nostres esportistes. Tot això ho trobeu al número 5 de la revista Sense Límits que ja està a la venda i anirà arribant al llarg d’esta setmana als més de 60 punts de venda que tneim repartits per la Comunitat Valenciana.

SLA xiconesRevista número 5 com sempre amb grans continguts i grans persones per a descobrir. L’altra cara del Trail amb Tico Cervera, de Penyagolosa Trails, la cara de la preocupació perquè estiga sempre tot perfecte. Ens conta els secrets del creiximent de la MiM i la CSP. L’altra cara del Trail també la tenim en Vicente Calvo, que ens conta el seu calvari de lesions. L’alegria ens la duem amb la bona actuació dels valencians al UTMB, en especial per eixe pòdium de Laia Cañes, protagonista a la revista Sense Límits Aventura, al igual que Víctor Serrano. A més coneixem proves destacades com la Marató dels Dements, el Trail Montanejos, el Trail d’Olocau, el Trail de Buñol, el de Bellús…

De la BTT vos presentem dos dones de primer nivell Ana Cañigueral i Rosmen Hernández, a més de Cristina Lacruz, una ciclista contrapronòstic. I rutes, com sempre, rutes per la Serra d’Irta i per als més atrevists per Islandia. I en família.

Per als amants del Triatló, ampliem la informació a les nostres planes, primer amb un reportatge del València Triatlón que ha estat disputant-se este cap de setmana i on Sense Límits Aventura ha estat present, i els més afortunats s’han fet ja amb un exemplar de la revista. Vos donem detalls del Valencia Triatló, vos presentem una parella de triatletes molt especial Emilio Aguayo i Miraim Roselló i també totes les dades del circuit DuCross Extremme que arriba en la recta final de l’any. I com sempre un raconet per a l’oirentació coneguent dos craks d’Onil, i també el senderisme, amb la XLII Marcha y reunión de Montañeros Veteranos que tindrem en breu a Albaida.

I algunes coses més que s’ens queden com un espectacular reportatge de…

Xé, millor que aneu a per la revista i ho descobriu. Rutina diuen. Rutina per a qui vol. Nosaltres a la nostra, a l’aventura.


 

 

Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Curs d’iniciació a l’Orientació | SLA - […] Cal recordar que a la Comunitat Valenciana existeix un bon nombre de clubs d’orientació, especialment resenyable el Club Colivenc…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »