De Miriam a Miri

Miriam Muñoz (Laboratorio Sys) repeteix victòria al València Triatlón i li ho dedica a Miriam Roselló

582d85b6424544108975685dcee30da1

De triatleta a triatleta, d’amiga a amiga, de passió a passió. De Miriam Muñoz a Miriam Roselló. Victòria amb dedicatòria molt especial en el Triatló olímpic del València Triatlón en què Miriam Muñoz (Laboratorio Sys) va ser la guanyadora.

Abans d’arribar a meta va tindre temps de tindre una arribada emotiva per un doble motiu: per entrar en meta en companyia del seu nebot, i també per posar-se una camiseta en recordatori de Miriam Roselló, la també triatleta valenciana que va patir un infart després de fer pòdium al Triatló de Borriana.

«Miri, va por ti, siempre Avant»

«Miri, va por ti, siempre Avant», era el lema que es va llegir en eixa camiseta blava en què Miriam Muñoz va entrar en meta, i en què atenia després a Sense Límits Aventura. «La victòria té una dedicatòria molt especial per a Miri, la meua amiga Miri – Miriam Roselló-«.

L’amistat vé d’antic de quan començaren a coincidir en els triatlons allà pel 2011. «A un dels meus primers triatlons, al de Xàbia en 2011, coincidirem i ferem juntes la part de bicicleta. Començarem a parlar i des del primer moment ens duguerem bé, i després hem anat coincidint en molts triatlons i proves de la Comunitat Valenciana també a la selecció valenciana».

miriamMiriam Muñoz està convençuda que Miriam Roselló es recuperarà i tornarà a donar guerra en el món del triatló, un món on hi ha molt de companyerisme -també molta rivalitat- però on Miriam Roselló s’ha fet de voler. «És una persona que es fa molt de voler perquè sempre està contenta i regala el seu millor somriure».

Ahir diumenge tornava Roselló a ingressar en l’hospital. Des d’allà va estar pendents de les evolucions del Triatló Olímpic i les dedicatòries que li arribaren de Miriam Muñoz i també per part del guanyador en categoria masculina Alberto Romero. Allà també va tindre oportunitat de llegir amb calma el número 5 de la revista Sense Límits Aventura

Fi de temporada

L’alegria també forma part de la personalitat de Miriam Muñoz, alegria, en un any on a més, li estan acompanyant els resultats. Ara, després d’una bona temporada li resta afrontar dos proves de mitja distància -«el que reialmente m’agrada»- a Antella i a Cabo de Gata, a més d’afrontar de nou el DuCross Extremme que també va vèncer la temporada passada, tot i que com ho farà de forma més relaxada.


 

Més dades:

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. En busca del triplet | SLA - […] De Miriam a Miri […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »