Borràs trenca el monopoli

Victòria de Xavi Borràs a l’Autonòmic de Marató BTT a Cofrentes per davant d’Ivan Diaz i de David Martínez

Alicia Margalejo aconsegueix el títol en categoria femenina

borras BTT 1 (XAvi Calaf)

 

El ciclista de Castelló Xavi Borràs (The Bike Run & Rotor) ha trencat el monopoli d’Iván Díaz (Cult Bikes), que havia dominat amb puny de ferro els últims 3 anys l’Autonòmic de Maratón BTT. A Cofrentes, passat cap de setmana ha canviat la història.

Borràs va poder conseguir una victòria important, després d’una prova de 70km 2100+ en què des del primer moment va mostrar les seues intencions. A la volta inicial a la muntanya d’Alcola ja havia tractat de fer diferència, que anava consolidant, a poc a poc,en companyia de Pau Salvà travessant pas per Cofrents, la baixada al riu i la pujada de la Cuesta del Tío Rojo.

borras BTT 2Un crit de ràbia

Els dos anirien incrementant diferències fins a tindre més de 3 minuts d’avantatge respecte del grup travessant pel km 40. En eixe punt, una punxada de Pau Salva va llevar-li tota opció de títol i deixa el camí net per a Borràs que va continuar donant pedals fins plantar-se en solitari a la meta de la Plaça de l’Ajuntament on va esclatar en un crit de celebració de ràbia que mostrava tota la seua satisfacció i l’esforç després de 03:07:55.

A 6 minuts arribaria Iván Díaz que esta volta no va poder reeditar els títols de Navarrés (2013) i Banyeres de Mariola (2014) per davant de Xavi Borràs precisament. Sembla que al de Vinarós no li ha beneficiat el canvi de dat de la disputa d’este Autonòmic després d’un estiu en què no ha pogut donar pedals de forma continuada. El pòdium el completaría David Martínez (The Bike Run), segons després de Iván Diaz.

La progressió de Margalejo

En categoria femenina Alicia Margalejo (Portal de la Marina Xabia) pujava al més alt del pòdium després de completar els 70 km 2000+ en un temps de 04:18:07 i arribar a meta per davant de Arantxa Luis (The Bike Run) 04:24:25 i Ana de la Hoz (Hidropresión 24) 04:26:48.

La ciclista del’equip de Xabia confirma així la seua progresssió després que fa dos anys acabara la que fa sis a Navarrés i l’any passat fora subcampiona autòmica a Banyeres de Mariola per darrere de Paola Zahonero.

margalejo


 

Més dades:

Foto: Facebook Xavi Calaf / Facebook José Vicente Garcia Zapata / www.fccv.es

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Borràs i Margalejo continuen de dolç | SLA - […] prova, altre pòdium i altre reconeiximent. 7 dies després de guanyar l’Autonòmic de Maratón BTT a Cofrents, Xavi Borràs (The…
  2. Valencians al Campionat d’Espanya BTT | SLA - […] El castellonenc Xavi Borras (The Bike Run) i la valenciana Paola Zahonero (Cult Bikes) encapaçalen la selecció valenciana que…
  3. “Conozco cada centímetro de la Sierra de Espadán” | SLA - […] Xavi Borràs va ser un dels premiats a la passada edició dels I Premis Sense Límits Aventura. D’una doble…
  4. La inèrcia dels campions | SLA - […] Borràs trenca el monopoli […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »