Curs d’iniciació a l’Orientació

Dissabte 12 de setembre la FEDOCV organitza a València un Curs per a introduir-se en el món de l’orientació 

Captura de pantalla 2015-01-01 a la(s) 22.37.54Saber dominar el mapa, la bruixola, així com el cap i les cames. Eixes són les ferramentes bàsiques per a poder participar a un esport en creiximent com és l’esport de l’Orientació.

Eixes són també les ferramentes que es vol ensenyar al Curs d’Iniciacio a l’Orientació que este pròxim dissabte 12 de setembre plantetja la FEDOCV (Federació de l’Esport de l’Orientació de la Comunitat Valenciana) a la ciutat de València, en un curs pensat especialment per a joves majors de 16 anys i adults.

Teoria i pràctica

El curs, tindrà lloc al vell llit del riu Túria i estarà dividit en dos apartats. Una primera classe pràctica dissabte de mati de 10:00 a 14:00 per a conéixer les ferramentes bàsiques de l’orientació (mapa, bruixola…) i una classe teòrica de 16:00 a 19:00 per acabar d’explicar els conceptes claus de l’orientació i de les diverses modalitats que configuren l’esport de l’Orientació.

SLA 5 PORTADAGrans orientadors a la CV

Cal recordar que a la Comunitat Valenciana existeix un bon nombre de clubs d’orientació, especialment resenyable el Club Colivenc d’Onil d’on ixen alguns dels millors orientadors d’Espanya i del món. D’ells ens parla a Sense Límits Aventura el nostre col.laborador José Barberà i fem referència als últims números de la Revista Sense Límits Aventura com el número 5 que acaba d’eixir a la venda i on l’Orientació torna a ser protagonista.

D’altra banda, amb l’arribada de setembre es reprén la competicio i pròxim 27 de setembre tindrà lloc a Nàquera la 5″ prova de la Lliga Autonòmica d’Orientació, prova que, a més, és Campionat Autonòmic de Llarga Distància. 

Més dades:

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cap de setmana multidisciplinar | SLA - […] d’iniciació també per a dissabte. Una relativa al món de l’Orientació, amb el Curs d’Iniciació a l’Orientació que organitza…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »