Recta final per al MUT

El Mondúber Ultra Trail entra en l’última fase d’inscripcions

Gran cartell de corredors a la segona edició del MUT

15781353333_0ab619bdea_o

 

Resta mes i mig per afrontar una de les gran proves de la tardor de la Comunitat Valenciana. el pròxim 24 d’octubre arriba la II edició del Mondúber Trail, que aspira a millorar les grans sensacions que va deixar a la passada edició.

El MUT presenta per a enguany algunes novetats. Manté com a gran atractiu la llarga distància amb les proves reines: l’ultra de 80 km i la marató de 42 km amb el Mondúber com a gran referent, però afegeix la mitja marató de 22 km i la marxa senderista apta per a tots els públics passa a ser d’11 km i també la disputa d’un Trail per als més menuts.

Nou recorregut

Les principals variacions són el canvi de data en el calendari, que s’avança al 24 d’octubre i el canvi de la localitat d’eixida que enguany serà Xeresa, dins de la voluntat de la Mancomunitat de la Valldigna de donar a conéixer i donar protagonisme a les diverses poblacions que la composen.

El canvi de l’eixida de Xeraco a Xeresa fa també que es modifique en part el recorregut de la prova i que el Mondúber aparega ja als primers kilòmetres. Així que d’eixida (al km 10 de l’Ultra i al 7,5 de la marató) hi haurà que afrontar la pujada al colós de la Valldigna, que, amb els seus 841 metres, és el punt més alt de l’Ultra i de la Marató, i els corredors hauran de saber dosificar forces per a poder afrontar la resta del recorregut.

15778936684_6cd9bae5c0_oÚltima fase d’inscripcions

El fet de avançar la data al 24 d’octubre, provoca que s’avance també el periode d’inscripcions per a les 3 proves i de fet, el Mondúber Ultra Trail entra en lúltima fase d’inscripcions a partir de l’11 de setembre fins l’11 d’octubre. De moment són vora els 400 corredors els que han confirmat la seua presència al MUT els guanyadors de la passada edició dela versió Ultra Josep Cebrià (Trail Serra Vernissa) i Luisa Abril (GAMTE).

Els dos comptaran, en tot cas, amb molta competència, ja que a la llista d’sincrits apareixen altres noms coneguts com el corredor de Rocafort Gabi Valero (Corremón Trail), el d’Alzira Sergio Vila (Team HG-AML Sport), Edgar i Juan Salvador Coso (CM UMMA) de Carcaixent i el veterà Olegario Alario (CC La Llebre). En dones, també bona competència amb Ana Abad (Machacapiedras), Alicia Chaveli (Team HG-AMLSport) o Patricia López Vicedo (CEM Corresendes de Xeresa) entre d’altres.

Activitats paral.leles

A més, enguany des de l’organització contén amb una gran programació d’activitats paral.leles al llarg de tot el cap de semana perquè és pugna disfrutar del Trail Weekend. Divendres tindrà lloc el Trail Kids, i la Pasta Party, dissabte hi haurà animación per las xiquets (amb unflables, teatre, jocs medí ambientaos, fira medieval…) i com no els dinars preparats com una gran barbacoa per a dinar, tortilla de creilles per a sopar a banda del dinar vegetaría i sense gluten… el MUT està pensat per a tots.


 

Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mondúber total | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/09/09/recta-final-per-al-mut/ […]
  2. La Mabo i el Mondúber, s’estrenen al calendari FEDME | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/09/09/recta-final-per-al-mut/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »