Xàtiva domina el Duatló de llarga distància

Vicente Agustí i Javi García, medalles al Campionat del Món de Duatló

Vicente y Javier-CAX 2Segon i tercer del món al seu grup d’edat 20-24. Quasi res. Els duatletes de Xàtiva i Moixent Vicente Agustí i Javi García han tornat cap a casa carregats de metalls després de la celebració passat diumenge del Campionat del Món de Duatló de Llarga Distància.

La prova va tindre lloc a la clocalitat suiïsa de Zofingen on Agustí i García formaven part de la selecció espanyola després d’haver aconseguit la classificació als Campionats d’Espanya de la distància a Orihuela al febrer.

I han donat mostres sobrades de la seua capacitació en el que està batejat com el Duatló de llarga distància més dur del món, pel nivell de participants i per les característiques del recorregut. Només hi ha que vore el temps en meta dels participants.

 Amb fred i plujaIMG-20150908-WA0008

El Powerman  Zofingen repetia com a seu del Campionat del Món de Duatló i repetia recorregut de 10 km de carrera a peu, 150 km 1600+ en bici amb rampes del 16% i en acabant altres 30 km de carrera a peu, amb part d’asfalt i part de sendes pels boscos del voltant de Zofingen. El fred i la pluja va fer encara més complicada una prova en què els dos duatletes, Vicente Agustí i Javi García, company del Club Atletisme Xàtiva, feren junst els primers 10 km.IMG-20150908-WA0009

Al segment de bicicleta, Vicente se’n va anar davant i aniria a poc a poc distanciant-se de Javi García que lluitava per poder relativament a prop  del pòdium, fet que va aconseguir ja que en meta, entrava Vicente Agustí com a segon del grup d’edat de 20-24 anys amb un temps de 08:13:19, i per tant subcampió del món, i també feia pòdium dins del grup d’edat Javi Garcia sent tercer amb un temps de 08:51:01. L’enhorabona!.


Mes dades:

Foto: www.elminuter.com

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »