Cap de setmana multidisciplinar

Escalada, Orientació, Natació, Cicloturisme, BTT, Triatló, Natació… i per descomptat també Trailagenda

 

En la varietat està la diversió. I una bona mostra la tenim este cap de setmana, segon de setembre, on hi ha un fum d’activitats d’aventura repartides en moltes disciplines diverses, en una barretja del que encara ens resta de l’estiu i la tornada ja a la normalitat.

Obrim el cap de setmana en el què és la cita oficial més destacada, el Campionat Autonòmic d’Escalada en Bloc que organitza a Crevillent la FEMECV i el Club Marathon Crevillent. Dissabte es reuniran els millors escaladors de bloc de la Comunitat per aconsguir el títol autonòmic.

En l’altre extrem, dos modalitats d’iniciació també per a dissabte. Una relativa al món de l’Orientació, amb el Curs d’Iniciació a l’Orientació que organitza la FEDOCV a la ciutat de València per aquells que volen donar els primers pasos entre mapes i bruixoles, i altre més reivindicatiu: la I quedada de dones Bicicles que tindrà lloc a Bocairent per a demostrar que les dones també donen pedals en una ruta de carretera de 103 km 1600+.

Seguint amb el pedals, diumenge arriba la VIII Marxa BTT de Monóver inclosa dins del Circuit Montañas Alicantinas, i quant al Trail dos cites: la VIII Cursa per Muntaya de Cati, prova de la Lliga de Castelló Nord que entra en la seua recta final, i el I Trail Montes del Pilar a Benejúzar, altra localitat més que s’afegeix al calendari de carreres per muntanya.

Per tancar, dos últimes referències, en Triatló tenim el II Triatló de Benicàssim, Triatló de distància olímpica en modalitat No Drafting, i com a últims moments de l’estiu arriba la VI Travessia Nadant de Xàbia. Després d’una setmana marcada per la inestabilitat i les pluges, el cap de setmana ens dóna una treva per a poder disfrutar de la mar i la muntanya.


Mes dades:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »