Borràs i Margalejo continuen de dolç

Podìums de Xavier Borràs i Alicia Margalejo a l’Open d’Espanya BTT a Callosa

borras sarria

 

Altra prova, altre pòdium i altre reconeiximent. 7 dies després de guanyar l’Autonòmic de Maratón BTT a Cofrents, Xavi Borràs (The Bike Run) i Alicia Margalejo (Portal de la Marina) han tornat a demostrar el seu nivell en este cas a una prova de carácter nacional com ha estat la Ruta de la Senda a Callosa d’En Sarrià, tercera de la proves integrants de la Copa d’Espanya BTT XCM

La prova presentava un recorregut de 81 km 2.650+, lleugerament inferior al de l’any passat, però tal volta un punt més dur que va servir per a vore com dos ciclistes de la Comunitat Valenciana pujaven al pòdium. Xavi Borràs va acabar ens egona posició amb un temps de 04:03:45, i només es va superat en meta pel4 vegades campió d’Espanya MTB, l’andalús José Márquez Granados (CD Quillos Márquez) amb un temps de 04:00:36. El pòdium el va completar Pedro Romero (CD GR-100 MTB).

Una escapada i una caiguda

Xavi Borràs va tractar d’aprofitar el marcatge entre José Marquez i Pedro Romero i va marxar endavant als kilòmetres inicials del recorregut, tractant de fer diferències en les baixades. A mida que avançava la prova els dos favorits anaren acostant-se a Borràs, que, a més, va patir una caiguda en el km 50 que va fer que José Márquez el poguera superar, fins arribar a meta en solitari, mentre Borràs mantenia la segona plaça per davant de Pedro Romero.

Doble pòdium femení

En categoria femenina la victòria va ser per a Susana Alonso (CD GR-100 MTB), que ha guanyat totes les proves de la Copa d’Espanya, amb una destacada actuació de dos cilcistes de la terra com son Alicia Margalejo (Portal de la Marina) i Paola Zahonero (Cult Bikes Engobe). Margalejo va confirmar les bones sensacions del passat cap de setmana a Cofrents i amb un temps de 05:33:03 va fer una meritòria segona posició, acompanyada en el pòdium per Paola Zahonero que va acabar tercera amb un temps de 05:45:02.

L’Open d’Espanya XCM finalitza pròxim 18 d’octubre amb la Maratón Sierra de Cazorla (Jaen)


 

  • Més dades: http://www.ciclo21.com/open-de-espana-xcm-victoria-y-liderato-para-jose-marquez/
  • Foto: Facebook Xavier Borràs

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencians al Campionat d’Espanya BTT | SLA - […] (Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, els dos arriben en bona forma després dels pòdiums que aconseguiren passat cap…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »