Cardona i Soriano triomfen al Tàctika Trail

Javier Soriano guanya la prova de 6o km i Ignasi Cardona s’imposa la 10 k al Tactika Trail de Madrid

Mari Tamarit i Julio Martínez Tecles guanyen la prova de mitja distància

cardona

10, 29 o 60 km. Té igual la distància. El que no canvia és el domini dels corredors valencians passat cap de setmana al Circuit madrileny del Tactika Trail que va tindre lloc a la Sierra del Rincón, a la Serra Nord de Madrid.

La prova del passat cap de setmana va tindre un clar domini valencià des del primer fins a l’últim moment en victòries en cada una de les distàncies. A la prova més llarga, el Gran Premi La Esportiva, Javier Soriano (Like Sport Lurbel), va acabar en primera posició sobreposant-se als 60 km 3000+ i rampes de fins el 41% en la pujada a la Peña de la Cabra.

El corredor de la Font de la Figuera va marcar en meta un temps de 06:11:30, traent més de cinc minuts al segons classificat David Galindo (Tierra Tragame) 06:16:23. Soriano continua amb el seu idili amb proves més enllà del territori de la Comunitat Valencana que li va dur a fer doblet passat juliol a Mountain Festival Trail a Sierra Nevada.

També Martínez Tecles i Tamarit

tamaritA la modalitat intermija, 29 km 1600+, hi hagué domini valencià per partida doble. Victòria del corredor de Julio Martínez Tecles (Like Sport Lurbel) en categoria masculina, on el corredor de Banyeres hagué d’exprimir-se per ser el primer arribar a meta amb un temps de 03:13:13, amb poc més de tres minuts d’avantatge respecte del segon classificat el corredor de Majadahonda Alvaro Velázquez.

Cal destacar a més la presència d’altres corredors de la Comunitat Valenciana com ara Salvador Escribano (The Kennian Urban Way) de Catarroja que va acabar el que fa 17, amb un temps de 03:44:50, i Jordi Bolufer Tornero (La Penya la Aspardenya) que va acabar el 34 amb un temps de 04:13:11, Víctor Aparisi (La Penya la Aspardenya) el que fa 128.

En dones la victòria de Mari Tamarit (Like Sport Lurbel) va ser molt més còmoda. La corredora d’Ontinyent va afrontar es solitari els pasos per El Porrejón, Peña de la Cabra i el Puerto de la Puebla i va entrar en meta amb quasi vint minuts d’avantatge respecte de la segona classificada, la corredora Beatriz Quintana.

I per últim, però no la menys important, la prova més curta i explossiva, 10 km 450+ on un clàssic de la distància i l’especialitat com Ignasi Cardona (Like Sport Lurbel) va imposar la seua força. El de Xàbea va vèncer amb un marge molt ajustat respecte del segon classificat, ja que només 18 segons separaren Cardona de Pablo Vega.


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una victòria pata negra | SLA - […] triomf al CMO Olocau Soriano completa uns mesos plens de victòries on passat setembre va acabar primer al Madrid Tactika Trail…
  2. Olocau, dura belleza y solidaridad | Espiquer - […] triomf al CMO Olocau Soriano completa uns mesos plens de victòries on passat setembre va acabar primer al Madrid Tactika Trail…
  3. Mentiras valencianas | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/09/16/cardona-i-soriano-triomfen-al-tactika-trail/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »