Valencians al «Euro City Race»

Antonio Martínez i Oscar Vila participaren a Bèlgica a esta prova d’Orientació Urbana, per José Barberà

DSCF9075

Fa uns dies ha tingunt lloc a la ciutat d’Antwerp, a Bèlgica, la primera prova del circuit de l'»Euro City Race». Els millors orientadors del món en la categoria sprint han participat en aquest circuit, composat per un grup de ciutats europees que iniciaren l’any passat un campionat propi.

DSCF8794Antonio Martínez, el millor espanyol 

Entre els participants estigueren els corredors d’Elit de la Comunitat Valenciana Antonio Martínez i Oscar Vila, a més, dels corredors catalans de la sel.lecció espanyola els germans Marc i Anna Serallonga.

Els representants del més alt nivell de l’Elit han pogut fer un circuit sense la presió de córrer un mundial o un europeu oficial però en competència amb els millor del món en la categoria.

El millor resultat dels espanyols ha segut aconseguit per a l’orientador d’Onil Antonio Martínez, Maillot verd i 5º en la classificació general.

La pròxima cita, Barcelona

Enguany tenim dos ciutats espanyles Barcelona i Sevilla. Barcelona fa molts anys que aposta per aquest tipus de carreres urbanes d’Orientació a nivell internacional, inclús fa anys feien un trofeu per comunitats autonòmes i una de les mes fortes era la de la Comunitat Valenciana.

Ara ja consolidat el circuit a nivell internacional donen un al·licient de premis economics i de productes dels patrocinadors als esportistes d’Elit guanyadors. La proxima volta ens vegem a Barcelona el pròxim 30 d’Ocubre que de segur será un bon espectacle del «Urban Running Orienteering»

 


Més info:

Foto: Betty de Meyer Belgica

JOSE BARBERA

 JOSE BARBERA 

20 anys fent orientació, bé com a practicant, com a organitzador, tècnic i directiu de la Federació on ha estat molts anys president de la FEDOCV. L’orientació l’ha dut a conéixer món i a conéixer vida. Ara ens ajuda a donar a la resta conéixer este esport tan complet

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »