Adell se passa a l’Ultra

El corredor d’Albocàsser debuta pròxim cap de setmana a l’Ultra Pirineu 110 km 6800+

«No puc tindre millor debut que a una prova on estan tots els millors»

d6b3eae00bcc3b90667c5382b965b5ca

Ara que ha tornat vol probar-se en la llarga distància. Cristóbal Adell (La Sportiva) serà un dels punt d’atenció dels seguidors del trail valencià que este pròxim cap de setmana estaran pendents de l’Ultra Pirineu.

Després de dominar als últims anys les principals proves de distància marató, haver guanyat la MiM al 2013, i després que a este 2015 ha recuperat el seu millor moment de forma, el corredor d’Albocàsser fa la seua estrena en la llarga distància.

L’Ultra Pirineu 110 km 6800+ serà el primer que afronta Cristóbal Adell, la primera carrera més enllà de la barrera dels 100 km. I quina estrena, a una prova que comptarà amb la presència dels millors corredors del panorama nacional.

Dissabte a les 07:00 del matí Adell prendrà l’eixida des de Bagà per a afrontar una prova que el durà a recòrrer el Parc Natural del Cadí Moixeró i afrontar un repte que pot canviar la seua trajectòria. A Sense Límits Aventura li hem llançat algunes preguntes hores abans d’afrontar una prova que pot canviar el seu futur.


 

Es la primera vegada que fas un Ultra, per què passar a la larga distància? 

  • Es la primera vegada que faig un Ultra, si. És una cosa que ja tenia en ment l’any passat, que ja la tenia programa este Ultra Pirineu, però es va quedar en l’aire i tenia moltes ganes. Enguany tenia clar que volia fer-la si o si.

a8e2228c419be2fd53a5643b73d809d5Com te trobes, com creus que anirà la prova? 

  • Jo me topeté molt bé, però clar, és una distància que no l’he correguda mai i no sé com respondra el meu cos. Supose que els primers 40/50 km me trobaré bé, després ja vorem a mida que vagen passant els kilòmetres i el cansament.

Una prova on van tots els grans Kilian, Alberto, Caballero… y Cristóbal

  • Millor debut impossible, millor lloc per a debutar en un Ultra impossible. Estaran tots els bons, com tu dius, i això és el que volem poder fer un bon paper tenint en front corredors de gran de nivell

Vas amb altres components de La Sportiva,  qui creus que estareu «donant el callo»?

  • Segur que Miguel Caballero estarà als primers llocs i donarà el callo, segur. És un corredor que té molt de nivell, està fent molts Ultres i segur que estarà davant

Vorem a partir d’ara un Cristóbal més enfocat a Ultres o es només una experiència o depén de com et vaja esta prova per a decidir per a l’any vinent el teu calendari incloguent algun ultra més?

  • Es el debut, i vull vore com va la prova i si em va bé, a la millor l’any vinent em puc plantetjar fer algun ultra més, o seguir fent carreres com fins ara de distància Marató o com la MiM. però tot depen de com vaja la carrera i com puga trobar-me jo.

Molts d’ànims i molta sort

  • Gràcies

 

Cristòbal Adell és un dels protagonistes del vídeo doumental «Els esports d’aventura a la Comunitat Valenciana» que presentarem ara fa un any a l’inici del projecte Sense Límits Aventura.


 

Més dades:

Fotos: Facebook Cristóbal Adell

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »