Suspés el Tor des Geants

Les condicions meteorològiques donen per conclosa  la prova a falta de pocs km per completar els 330 km del recorreguts

Els 3 corredors valencians continuaven corrent i en condicions de ser «finishers» 

tor des geants boira

 

L’oratge els ha jugar una mala passada. Després de 5 dies de carrera, els Tor des Geants 330 km 24.000+ Non Stop per la Vall d’Aosta als Alps, ha decidit a primera hora d’esta dijous suspendre de forma definitiva la prova, per causa de les condicions meteorològues, segons comunicava l’organitació en els seus compters oficials de Twitter i FTdg Twitteracebook.

Els principals corredors ja havien arribat a meta, en una prova que eixia passat diumenge a les 10:00 h del mati i que havia tingut com a guanyador el francés Patrick Bohard, amb Pablo Criado el que fa sis, com a primer espanyol.

Completat el pòdium amb Patrick Bohard, Gianluca Galeati i Cristhope Le Saux es va haver de suspendre temporalment el Tor des Geants per la mala visibilitat i la boira que envoltava els punts de pas que dificultaven el control i la seguretat dels participants en este muntanyes dels Alps de més de 3000 metres. Després de reprendre la prova este mati s’ha tornat a fer una suspensió temporal fins que ales 08:33 ha arribat la comunicació definitiva.

Els 3 valencians anaven a ser «finishers»

Els 3 corredors de la Comunitat Valenciana que estaven corrent al Tor des Geants han vist interrumpudes les seues expectatives i il.lusions de poder completar el Tor i ser finishers d’una de les proves més dures del món.

Qui més a prop estava de meta era Miguel Mataix (Trivici Team) a qui la suspensió del Tor li ha pillat després d’haver fet 270 km 18600+ a la base de Ollomont i quan estava a la posició 39 de la general. Enfilava el quint dia de competició i la possibilitat d’haver arribat a meta ja que li restaven només superar els punts de control de Bosses, Bonnati i Vertone abans d’arribar de nou a Courmayerr. El de Beneixama es queda sense poder completar el pòker de Trail després que haguera aconseguit en altres anys haver sigut finisher del UTMB, Transalpine run i haver completat al 2014 la TransPirenaica.

Molt a prop d’ell s’ha quedat Daniel Martínez Rufete (Grumocs), que transitava pel km 256 quan s’ha suspés el TdG. El de Torrevieja estava a la posició 64 de la general després d’haver superat ja la part més dura del TdG i haver superat el punt de control d’Ollace. Es queda també molt a prop de poder completar el seu somni de ser finisher del Tor des Geants, la prova que un dia es va prometre que faria.

I més endarrerit estava Tono Musté (Capgaxo), el corredor d’Ontinyent avançava pel km 200 quan s’ha suspés la prova. El corredor d’Ontinyent estava a la posició 387 de la general i havia abandonat el punt de control de Gresson. Li restaven encara un parell de jornades fins arribar a meta, però es queda al igual que Mataix i Rufete amb un somni per complir.

Dins del malestar i la tristesa per no poder ser «finishers» del Tor els queda la tranquilitat i la consciència d’haver-ho donat tot i de saber que no han sigut les muntanyes, sino els elements els que els han impedit arribar a Courmayeur. I que el Tor estarà ahí per a tornar a intentar-ho.

 

Més dades:

Foto: https://www.flickr.com/photos/tordesgeants/sets/72157658646324446/

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »