L’aventura s’acomiada de l’estiu

Últim cap de setmana de l’any de calor, ple d’activitats

agenda

L’últim adéu a l’estiu arriba carregat de bombo i amb activitats molt diverses per a tots els gustos, per a tots els nivells, fins i tots per aquells que volen viure aventures noves i diferents. Hi ha molt on triar que és la millor notícia

Molt de Trail i alguna cosa més

En el món del Trail alguns dels circuits més consolidats reprenen marxa després del paró de vacances. El II Trimuro Trail posa en marxa de nou la màquina del Circuit Txitxarra Trail, mentre que el III Trail Tunel de Canals enceta la recta final del Circuito Trail Valencia. A més, afegim la IV La Puebla-Maratón Javalambre, integrada dins de la Liga CxM Serranía/Challenge Trail Maratón, i una nova prova al calendari, el I Trail Nocturn Polseguer a Alcàntara del Xúquer. I per aquels que busquen més diversió, la Crazy Race de Montcada, una experiència divertida i diferent.

Losa BTT cartelAmb dos pedals

A la BTT també tornen els circuits, en especial el Circuito Serranía BTT amb la V Marxa BTT Losa del Obispo, amb més emoció i emotivitat que mai. A més també tindrà lloc la IV Marxa Serran d’En Garcerán dins del Circuit Muntanyes de Castelló, la V Marxa BTT el Llop a Villalonga i dos noves cites: la I Marxa BTT a Orihuela i la I Marxa BTT Sierra de Biar.

Triatló amb moltes opcions

Al Triatló es multipliquen també les cites i les modalitats. En l’apartat més pur tenim el XXVII Triatló d’Oliva, el degà dels triatlons a les nostres terres. Per als que els agrada la varietat el I Triatló Cross de Navarrés, i un Duatló molt especial, el Duatló Pirata de la Tinença de Benifassà. A més, com encara acompanya la calor, l’Aquatló de les Palmeres a Sueca.

Més dades:

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

  1. S’oblideu d’una prova d’enduro en bicicleta a Vilafames aquest diumenge
    Es campionat de la comunitat Valenciana

    Escriu una resposta

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »