Valencians al Campionat d’Espanya BTT

Xavi Borràs i Paola Zahonero encapçalen la selecció valenciana este diumenge a Biescas

Captura de pantalla 2015-07-05 a la(s) 02.30.39

Els millors d’Espanya donant pedals. I molts pedals per a afrontar els 73 km que presenta enguany el Campionat d’Espanya XCM que tindrà lloc diumenge 19 de setembre a la localitat de Biescas, dins de la IV MTB Maratón Quebrantahuesos.    

En forma

El castellonenc Xavi Borras (The Bike Run) i la valenciana Paola Zahonero (Cult Bikes) encapaçalen la selecció valenciana que s’ha triat per part de la FCCV (Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana. Els dos arriben en bona forma després dels pòdiums que aconseguiren passat cap de setmana a Callosa a la prova puntuable per a l’Open d’España BTT, i en el cas particular de Borràs després d’haver aconseguit  recentment l’Autonòmic de Marató BTT a Cofrents.

A la selecció també estan inclosos Pau Salva, acompanyant Borràs en categoria elit, Jorge Martín en sub’23, mentre que David Martínez i Alejo Moya seran els representant en Master 30. Cal recordar que Martin i Moya van aconseguir passat juny el Campionat Autonòmic en la seua categoria.

Dur recorregut

A tots els espera un dur recorregut de 73,2 km 2800+ amb eixida i arribada a Biescas, on confluiran els millors bikers del panorama nacional. Paco Mancebo i Susana Alonso van ser els guanyadors d’este campionat que l’any passat va tindre lloc a Paterna del Campo (Huelva). L’eixida de la prova serà diumenge a les 10:00 h.

Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Losa pedalea por Andreu | SLA - […] Las incripciones están abiertas hasta el viernes 18 de septiembre al mediodía. Entre los inscritos algunos de los grandes…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »