Un debut «Top»

Cristòbal Adell i Silvia Miralles acaben al top 10 a l’Ultra Pirineu en el seu debut en un Ultra

El d’Albocàsser, primer valencià en una prova plagada d’estrel.les amb victòria per a Kilian Jornet 

Adell UP 2

 

Era una prova i l’ha superat amb nota. Cristóbal Adell (La Sportiva) va finalitzar dins del top 10 passat cap de setmana a l’Ultra Pirineu 110 km 6400+, en el que era la seua primera experiència en la llarga distància després de molts anys dominant la mitja distància a la Comunitat Valenciana.

El d’Albocàsser ens havia advertit que volia provar-se amb els millors en un Ultra Pirineu que, en ser la prova final del  reunia a grans estrel.les com ara Kilian Jornet, Luis Alberto Hernando, Heras, Caballero, i que va acabar amb victòria del de sempre.

Kilian Jornet que es va imposar en meta amb un temps de 12:03:27, després de superar en el tram final de l’Ultra Pirineu a Zaid Ait Malek i a Miguel Heras, amb un Luis Alberto Hernando que amb la seua huitena posició va garantirse el títol mundial de les Skyrunning World Series.

Adell UP 3Molt a prop de la setena plaça

En eixe plèyade d’estrel.les, Cristóbal Adell va emergir amb força en el que era la seua primera experiència en una distància superior als 100 km.

El d’Albocàsser va saber dosificar esforços, administrar forces i gestionar mentalment els 110 km 6400+ de la prova, i va entrar a meta el que 10 en un temps de 13:32:31, a només 3 minuts de la setena posició de Gerard Morales, una setena plaça que Adell va marcar fins arribar a l’equador de la prova.

Cebrià

El següent corredor valencià en meta va ser Josep Cebrià (Trail Serra Vernissa) que va arribar a Bagà el que fa 56 amb un temps de 16:21:57. Bona carrera del corredor de l’Ènova, que, en tot cas, no va poder repetir el gran paper de l’any passat on va acabar el que fa sis, a una prova on Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) va fer el que fa 8 i Carlos Pascual (Trail and Climb) el que fa 16.

Silvia Miralles, també top 10

Cal destacar també el bon resultat aconseguit per Silvia Miralles (Mur i Castell-Tuga) que com Adell ha acabat dins del top 10 en una prova que ha tingut a Emili Forsberg, Mira Rai i Núria Picas en un pòdium de luxe. La corredora de la Vall d’Uixó ha acabt en un temps de 18:39:39, confirmat la seua progressió en la llarga distància que enguany li va dur a guanyar la passada edició de la MiM.

Marató Pirineu

De forma paral.lela a l’Ultra Pirineu va tindre lloc la Marató Pirineu 45 km 2400+. En homes, els millors valencians van ser Jorge Martínez Garcia (CA Alcoi), el que fa 22 (04:43:04), Joan Ferrer Ripoll (Societat Atlética Corbera) el que fa 31 04:59:50, en una prova que va vèncer Alfredo Gil Garcia (La Sportiva) 04:03:42.

En categoria femenina la victòria va ser per a Oihana Cortazar amb un temps de 04:31:36 amb Olga García Santamaría la que fa 15 amb 06:36:34, Aida Pérez (Dianium Tururac Balearia) la que fa 21 amb un temps de 06:57:10 i Margarita Ferrer (Corremón Trail) la que fa 22 amb un temps de 07:05:30 moltes corredores (a partir de la 58 fora de control)


Més dades:

Fotos Cristóbal Adell: Foto Iosu

 

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

 1. També existeixen els corredors júniors. A vore si parleu d’ells alguna vegada

  Escriu una resposta
  • Hola, gràcies pel comentari i per llegir la nostra web.
   El problema és que hi ha tant de corredor que costa poder fer referència a tots i ens centrem en parlar dels seniors.
   Prenen nota en tot cas.

   Gràcies

   Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

 1. “Ha sigut el millor debut que podia esperar” | SLA - […] passat cap de setmana, la prova que va reunir a Espanya mes estrel.les del Trail per metre quadrat. I…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »