«Ha sigut el millor debut que podia esperar»

Reflexions de Cristóbal Adell i Silvia Miralles després de la bona estrena a Ultra Pirineu 

adell pirineu

Eren els nous de la classe. Després de molts anys corrent en mitja distància, després d’aconseguir infinitat de victòries i títols autonòmics Cristóbal Adell (La Sportiva) i Silvia Miralles (Mur i Castell-Tuga) decidiren donar el pas de passar a la llarga distància. I caramb com ho ferem!, Fent top 10 a Ultra Pirineu passat cap de setmana, la prova que va reunir a Espanya mes estrel.les del Trail per metre quadrat. I entre els Jornet, Hernando, Ait Malek, Caballero, Heras, Picas, Fosberg… es colaren dos cognoms de la terra: Adell i Miralles, d’Albocàsser i la Vall d’Uixó. En un debú que ens fa pensar que hi haurà més.

«Crec que ha sigut el millor debut que podia esperar» ens reconeix amb sinceritat Cristóbal Adell. «No pots imaginar-te el que és estar pegant-te amb tots els que són els millors corredors del món. És impresionant les sensacions que tens» ens diu el d’Albocàsser que passat dissabte va fer el que fa 10 a Ultra Pirineu 110 km 6400+, la primera vegada que feia una prova de més de 100 km.

«No pots imaginar-te el que és estar pegant-te amb tots els que són els millors corredors del món. És impresionant les sensacions que tens»

«Ara toca planificar la pròxima temporada, i supose que algún altre Ultra tornarà a caure»

Després de la bona experiència i de recuperar el cosla ment ja bull pensant en nous reptes. «Ara he de pararme a pensar bé el que vaig a fer la temporada vinent. Supose que algun ultra caura» diu entre somriure tot i que acaba reconeguent que encara no ha arribat el moment de donar el pas definitiu. «No crec que vaja a dedicar-me a fer ultres només. Són proves molt dificils de preparar i d’entrenar».

miralles UP«No descarte fer la CSP»

Gran debut també el de Silvia Miralles. Com Adell debutava en un Ultra. De fet, fins ara els dos compartien la seua victòria a la MiM (Adell al 2013, Miralles al 2015) com la seua prova de major distància: 65 km. «El cos i la ment m’han respost superbé, i això que pensava que em faltaven kilómetros d’entrenament» ens conta Miralles.

«La setmana i mitja anterior vaig estar amb malestar estomacal que no em va deixar entrenar bé, però el cos anà bé i en cap moment vaig tindre un pensament roin. Només del km 94 al 100 km vaig tindre una xicoteta pajara que em va fer perdre una posició».

El bon resultat deixa també el dubte damunt de la taula i la possibilitat de repetir en la distància. «Si fera un altre Ultra hauria de fer matisos per a millorar si cap». I deixa en l’aire una advertència: «No descarte en un futur poder fer la CSP».

Abans, però, arriben altres reptes. «Em queda el Trail de Montanejos, el campionat de clubs al k25 i la Marató dels Dements el pròxim 21 de novembre a Eslida». Un novembre carregadet


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. UTES Espadán renace en mayo | SLA - […] de Castellón como Cristóbal Adell (La Sportiva) en su segunda tentativa en larga distancia después de la buena experiencia…
  2. Adell, rècord autonòmic de KM vertical | Sense Límits Aventura - […] “Ha sigut el millor debut que podia esperar” […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »