Arranca el circuit Ducross Extremme

Diumenge se celebra a Santa Pola la primera de les sis proves

 

11667380_948962631822922_7531979788369483643_n

Deixem enrere l’estiu i els triatlons comencen a fer lloc als duatlons. Alguns d’ells agrupats en un circuit que busca potenciar i donar més visibilitat a la modalitat de dutló cross, amb el tram de bicicleta en BTT. Esta nova edició de Ducross Extremme reunix sis proves durant el pròxims 3 mesos, a Santa Pola, Alcoi, La Nucia, Banyeres de Mariola, Rojales i Torremendo. El circuit està organitzat per la Federació Valenciana de Triatló i compta amb la col·laboració de Sense Límits Aventura.

La primera, a Santa Pola

La del diumenge serà la prova inicial d’aquest circuit amb la XXI Edició del Duatló Cross Vila de Santa Pola «Memorial Pepe Bonet».  La primera de les proves correspon a una carrera a peu de 5 quilòmetres, que començarà a les 10:00 a l’Avinguda de Santiago Bernabéu. Tot seguit, els esportistes s’enfronten a 18.8 quilòmetres de BTT i el duatló acaba amb una nova ruta a peu de 2.9 quilòmetres. És la modalitat sprint que es repetirà durant tot el circuit.

IMG-20141116-WA0002

José Carlos Núñez al duatló de Rojales

Els participants podran recollir els dorsals dissabte entre les 17:00 i les 20:00 a l’interior del Castell de Santa Pola. També diumenge entre les 8:00 i les 9:00 en la zona d’eixida i meta.

Una visita per les nostres comarques

El circuit Ducross Extremme permetrà els participants no sols prendre part en 6 duatlons diferents sinó també visitar els nostres  pobles i serres. Segons l’organització, amb el Ducross Extremme «es pot descobrir tant l’orografia de les nostres serres com la fantàstica gastronomia i cultura» de les zones que acullen les proves. Les inscripcions es tanquen hui a les 23:59.

Després de Santa Pola, la següent parada serà Alcoi, el 17 d’octubre. La tercera etapa serà a La Nucia, el 25 d’octubre i el circuit retorna a la Mariola el 8 de novembre, amb el duatló de Banyeres. La setmana següent, el 15, se celebra el dutaló de Rojales i el punt i final serà el 12 de desembre, i és novetat enguany,  amb la prova de Torremendo-La Pedrera.

El circuit comptarà amb un vora un centenar de participants. La modalitat sprint permet que tant gent de més nivell com esportistes que estiguen iniciant-se puguen participar-hi. Entre els favorits, en categoria femenina destaquen noms com el de Miriam Muñoz (Laboratorio Sys) o Esther Alfonso i Mª Jesús Sánchez (Garden Solutions Costa Blanca). En categoria masculina el nom més destacat és el de José Carlos Nuñez (A300W Elche TC).

sslaI de regal…. Sense Límits Aventura

Les inscripcions estan obertes fins este dimecres a les 23:59 de la nit. Els atletes que s’han inscrit en el circuit rebran com a obsequi un got plegable ecològic per a quan vagen a la muntanya, un mallot de «finisher» per als qui completen les sis proves i també en la bossa del corredor hi ha un exemplar de la revista Sense Límits Aventura. Tot està a punt ja perquè comence l’aventura a Santa Pola.


Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una salto, doble alegría | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/09/23/tret-deixida-al-circuit-ducross-extremme/ […]
  2. El Ducross como teràpia | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/09/23/tret-deixida-al-circuit-ducross-extremme/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »