1 any d’aventura

Sense Límits Aventura celebra el seu primer aniversari

SLA 1 AÑO

 

Com vola el temps. I no torna. Ara fa un any, exactament un any que començava el projecte Sense Límits Aventura. Passat 24 de setembre de 2014 ferem la posada de llarg a un acte on vora 150 persones omplireu el saló d’actes del Col.legi Major Rector Peset de la Universitat de València. Era un bon inici amb més il.lusió que certeses. Una aventura mai millor dit.

Una família cada dia més gran

En este temps la família Sense Límits Aventura ha anat creixent. Cada dia en som més a a la nostra web i a la nostra revista que ja ha arribat al número 5. La web acumula en estos dotxe mesos més de 162.500 -exactament 162.587 segons google analytics-, més de 60 punts de venda de la nostra revista, i les xarxes socials on en 12 mesos hem arribat a la xifra de 3500 seguidors en Facebook i més de 1500 al Twitter. Gràcies a tots els que ens heu fet anar creixent. I aquells que de boca a orella heu anat contant que existia Sense Límits Aventura.

Històries personals

En estos 12 mesos hem publicar mes de 1000 noticies a la web i infinitat d’entrevistes i reportatges a la revista en paper. Històries personals, de superació, d’esforç, de sacrifici, de companyerisme… dels que guanyen i són admirats i dels que arriben els últims i són doblement admirats.

Gràcies a tots aquells que d’una manera o un altra haveu ajudat a que el projecte Sense Límits Aventura continue en marxa. Als nostres col.laboradors, a tots aquells que participeu de l’equip de redacció i disseny de la web i la revista, als nostres punts de venda, i també a tots els anunciants, clubs, tendes, començos que confieu en Sense Límits Aventura perquè donem difusió a les vostres proves i productes.

Captura de pantalla 2014-09-25 a la(s) 02.54.27

I tu, eres de Sense Límits Aventura?

Et convidem a celebrar el nostre aniversari. A expresar-ho públicament als teus amics, a les teues xarxes socials, al teu club, al teu rogle de confiança: Jo sóc de Sense Límits Aventura. Faig trail, faig Triatló, faig BTT, faig orientació, escalada, alpinisme, senderisme, espeleologia… faig aventura i sóc de Sense Límits Aventura. Vull que continue existint un mitjà de comunicació que parle dels nostres esportistes i les nostres aventures.

Vos convidem a compartiu en les vostres xarxes socials el nostre aniversari. Entre totes les felicitacions que feu via twitter, o facebook i citeu expressament Sense Limits Aventura farem un sorteig d’una suscripció anual de la revista. I si és amb fotografia i amb el hastag #JosocSLA millor que millor.

I el dia 16 de desembre

Toca ara celebrar-ho online, però ja arrbarà el moment de tornar a retrobar-nos físicament. Ja vos anunciem que el dia 16 de desembre arriba altre moment important en la vida de Sense Límits Aventura. Anoteu la data, dimecres 16 de desembre de 2015, que això ja no té marxa enrere i vos esperem de nou a tots per a fer…

Vola el temps i vola la vida. I no torna. Per això es tracta de convertir cada dia en una aventura


Més dades:

 

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

 1. hola que tal…enhorabuena por la publicacion…gracias por entregarla en el duatlon de santa pola a los del ducroos xtreme…es el primer contacto que tengo con ella y me ha parecido muy bien…me sorprendió la especie de tapon que lo acompañaba—-y ahora viendolo, debe ser para la bicicleta…pero no se para que sirve….la utilidad se la he visto como vaso de agua….perdon por la ignorancia……saludos y salud…gracias

  Escriu una resposta
  • Hola Pedro, muchas gracias por tu comentario. Nos alegra que os haya interesado. El tapón es un vaso para beber en los duatlones o trails de manera que no se utilicen vasos de plástico desechables. Tienes que extraerlo de la pestaña para convertilos en vaso. Es regalo de la Federación de Triatlón.

   Esperamos que a partir de ahora sigas siendo lector de Sense Límtis Aventura en versión web y versión paperl!!!

   Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

 1. Dos anys d’aventura | SLA - […] 1 any d’aventura […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »