Autonòmic d’orientació a Nàquera

La Calderona, escenari de luxe

La Calderona, escenari de luxe

Es disputa diumenge en la modalitat de llarga distància 

En un entorn tan suggeridor com la Calderona tindrà lloc este cap de setmana el Campionat Autonòmic de Llarga Distància 2015, organitzat pel Club València Orientació, i amb l’ampara de la FEDOCV (Federació de l’Esport de l’Orientació de la Comunitat Valenciana). la prova és la cinquena de les que conformen la Lliga Autonòmica d’Orientació

La prova comptarà amb més de 230 participants de vora una vintena de clubs. Els que més esportistes presenten son la S.D Correcaminos i el C.E. Colivent. 

A prop de la Calderona

La competició tindrà lloc en l’entorn de la Urbanització San Miguel, ubicada en el limit del Parc Natural de la Serra Calderona, on els competidors tindran accés a una zona recreativa amb pistes esportives. El traçat ha sigut dissenyat específicament per a l’ocasió per Àlex Tello i Juanjo Tamarit.

La marxa es desenvolupa per una zona amb desnivells moderats. A les 8:30 s’obrirà el centre de competició i una hora després prendrà l’eixida el primer corredor que haurà d’afrontar un mapa de


Més dades:

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »