Bike Pobla amplia horitzons

La tenda de la Pobla de Vallbona inaugura noves instal.lacions amb 500 m2 de pura bicicleta

Bike pobla C

Qualitat, passió i garantia. Quan la passió colpeja fort no hi ha tornada enrere. I això es el que li va ocòrrer a Luis amb el món de la bicicleta. Des de l’altra banda, més que donar pedals, arreglar els pedals i donar tot tipus de servici vinculats amb la pràctica del cicloturisme i la BTT. El somni va creixent i passat divendres 25 de setembre es va inaugurar la nova tenda de Bike Pobla: 500 m2 de pura bicicleta.

Nous models, bikers i… regals

Serà una gran festa de les dos rodes amb molt ambient i alguna que altra sorpresa. Es podrá vore in situ alguna de les novetats per a 2016 com ara la nova Scott Foil, o la nova versió de la Trek Madone, o les nous Genius+, o alguna de les bicicletas dels equips professionals com la Trek Madone superaerodinàmica del Trek Factory Racing.

A més, hi haurà regals per als assistens i la presència d’alguns dels bikers més destacats que este cap de setmana participen al VW Scott Challenge a Tuéjar, circuit nacional de Bike and Run.

Bike Pobla DAmplitud i comoditat

Els 500m2 de la tenda donen per a ubicar de forma ampla, transparent i còmoda les diverses zones d’atenció als amants de les dos rodes, perquè puguen observar i admirar les màquines, somniar amb «els pepinos», tindre a la seua disposició el material textil necessari, i dotar de la tranquilitat i la comoditat necessària a l’àrea de treball dels mecànics especialitzats de Bike Pobla.

12 anys de passió

«Començarem ara fa 12 anys, en un localet molt xicotet de només 50m2, després passarem a un altre de 80, i ara ja ens hem decidit a fer un bot i inaugurem este de quasi 500 m2» explica Luis Miguel Rodrigo, gerent de Bike Pobla. «Hi ha molta afició, cada vegada més, i hi ha que poder a tendre a tot el món». 

L’objectiu en definitiva és passar-ho fent el que més agrada, donar pedals, i complir el lema que hi ha a l’entrada de la porta de Bike Pobla: «Monta y disfruta».

bike pobla A


Garantia de qualitat

La qualitat és una de les senyes d’identitat de Bike Pobla, de fet és l’única tenda de la Comunitat Valenciana que té el Certificat de Qualitat Iso 9004. «I això que és molt complicat de passar-ho» ens reconeix Luis.

Eixe certificat de qualitat és manifesta en el procés de treball en que treballen. «Tenim tot un entramat informàtic, de manera que quan una persona ens du la bicicleta o ens demana una peça, queda tot reflectit, i s’especifica la faena que ha de fer-se, tipus de material que se demana, cost, temps de la faena i temps d’entrega».

En realitat és com si fora un taller de cotxes. «La gent que fa bicicleta vol saber exactament que li fan a la seua bicic i tindre-la a punt el més prompte possible i això és el que fem. El que volem és que la gent quan entre sapiga que som molt serios en aixó». 

A més, la garantía ve també de la ma del coneiximent. «Ací estem continuament reciclant-nos. Anem sempre a fer tots els cursos de Shimano, Campagnolo, d’amortiguació de Fox… és un esforç afegit però val la pena». 

BIKE POBLA

  • C/ Poeta Llorente 174,
  • La Pobla de Vallbona (46185)
  • 96 276 04 85
  • webmaster@bikepobla.com
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. 500 m2 de pura bicicleta | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/09/25/bike-pobla-amplia-hortizons/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »