Ontinyent homenatja Àlex Vicedo

El Centre Excursionista recordarà este dissabte l’alpinista mort en juny

alexTenia sols 24 anys i va morir el passat mes de juny mentre feia el que més li agradava. Un allau al Kirguizistan quan ascendia el Ak-Too va acabar amb la vida d’aquest jove alpinista i també amb les dels catalans Pol Rodríguez i Josep Cotrina.

Els veïns d’Àlex i el Centre Excursionista d’Onitnyent  —on és va iniciar en la muntanya— li retran homenatge demà. Concerts, activitats esportives i un dinar popular serviran per recordar la seua figura.

Un homenatge molt muntanyenc

alex vicedo okEls actes per recordar Àlex començaran al cementiri municipal a les 11:00 amb un minut de silenci. Posteriorment es col·locarà una placa commemorativa al Barranc dels Tarongers  —zona predilecta per als escaladors de la zona— i es faran activats d’escalada lliure al Pou Clar, on els assistents faran un dinar popular.

A partir de les 17.00 hi haurà un concert homenatge al Parc de la Glorieta amb l’actuació d’Auxili, Micro Obert, Kaoba i la Trocamba Matanusca.

L’entrada serà lliure per tots els qui vulguen prendre part en aquest tribut a la figura d’Àlex Vicedo.

 


 

 

Més informació

 

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »