500 m2 de pura bicicleta

Bike Pobla exhibeix múscul en la inauguració de la seua nova tenda a la Pobla de Vallbona

Bike Pobla E

De tots els tamanys, de tots els estils i per a tots els gustos. Des dels més exigents, que busquen matxacar-se -i matxacar als companys- en les proves o les eixides del cap de setmana, als que ximplement volen disfrutar de les dos rodes.

Bike Pobla 3Tot tipus d’amants de les bicicletes es congregaren passat divendres a la inauguració de les noves instal.lacions de Bike Pobla, a la seua nova ubicació al C/ Poeta Llorente 174, amb més de 500 m2 de pura bicicleta.

Regals i sorpreses

Allà tingueren l’oportunitat de conéixer de primera mà alguna de les novetats per a 2016 de Scott i Trek, marques oficials de les que Bike Pobla és distribuidor oficial, com la replica Scott Foil 2016, un model inèdit del Trek World Racing o la nova i espectacular Trek Madone del Trek Factory Racing.

Els més afortunats pogueren endur-se alguns regals com ara una equipació tope gama de la marca Scott, o un casc de Trek. Per a la resta hi hagué camisetes commemoratives de la nova tenda.

bike popbla 4Qualitat i tecnologia

Els assistens pogueren apreciar de primera mà l’amplitud de les noves instal.lacions, la comoditat dels diferents punts d’interés quant a la mecànica, l’exposició de bicicletes o l’àrea de roba i components textils.

A més, la nova tenda compta amb el seu propi espai per a fer els estudis de biomecànica, i donar les millors orientacions quant a la posició sobre la bicicleta, la geometria, la posició de les cales en les sabatilles, altura de silli… tot d’acord als estàndars i les certificacions de Trek i Custom 4 Us.

TUEJAR SCOTT CHALLENGE

El cap de setmana es va completar amb la disputa de la Tuéjar VW Scott Challenge, que va tindre la victòria de Francesc Guerra (Scott Team) i Laura García. El bikers català va ser el mes ràpid en fer els 45,3 km i va fer untemps en meta de 01:52:53, per davant d’Albert Balagué i Jordi Rede. En done Laura García va acabar per davant de Ana Aranda i Amparo Sánchez.

A la prova de Run, disputada el dissabte, Vicente Redondo va ser el més ràpid en fer els 18,5 km de recoregut, per davant de Miguel Ángel Redondo i Miguel Angel Peñalver. En dones, la victòria va ser per a Olivia Peiró amb un temps de 2:17:09, acompanya al pòdium per Vanessa Huesa i Choni Palazón.

La última prova de la Scott Challenge tindrà lloc pròxim cap de setmana a Paterna del Campo.

BIKE POBLA

  • C/ Poeta Llorente 174,
  • La Pobla de Vallbona (46185)
  • 96 276 04 85
  • webmaster@bikepobla.com

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »