Dements 2.0, encara més espectacular

Menys de 2 mesos per a la 2ª edició de la Marató dels Dements

Coneix les variacions dels recorregut encara més picantet, més muntanyer

Dements 4

Descomptant els dies per a la prova. Menys de dos mesos resten perquè pròxim 21 de novembre arribe la segona edició de la Marató dels Dements, una de les maratons de muntanya més dures amb els seus 43,3 km 3800+. Apta per als més valents i per aquells que ja saben que és això del Trail.

Més picantet, més muntanyer

A l’edició de 2015, a més, s’introdueixen algunes variacions en el recorregut amb la finalitat de perfilar-lo i fer-lo més bonic encara. I més dur. Amb els canvis es pretén arrodonir la vistositat de la prova, el marcat caràcter muntanyer i l’aportació de valor al Parc Natural de la Serra d´Espadà per part de l’Organització de Dements.

  • Així, la primera pujada s’ha vist modificada introduint un tram íntegrament netejat per l’organització, molt més muntanyer, en el que creuarem una pedrera … més curtet, més picantet, més muntanyer.
  • Al final de la pujada al puntal s’ha introduït una sorpresa en la recuperació d’un espectacular tram de cresteig, en pujada, que donarà molta vistositat a la prova i que no us deixarà indiferents.
  • Per últim, hem guanyat un poc de desnivell positiu en el tram de la Casa Mosquera retallant pista i pujant una senda prou vertical que donarà pas a una vistosa cresta corredora en la qual ja agarrarem l’última e infernal pujada a la Penya Blanca.

dements 3

Alguns dels corredors ja han anat a comprovar-ho in situ. Es el cas de Osvaldo Redondo i Javier Martínez, del club Mur i Castell-Tuga que passat 19 d’octubre van ser els primers a completar el recorregut 2.0 de la Marató, i les seues impressions no podien ser millors: nous corriols recuperats i netejats per la gent de l’organització aconsegueixen el que semblava impossible, millorar un traçat que ja en l’edició 2014 va ser estudiat minuciosament per a fer-lo allò més atractiu, agradable i muntanyer possible.

Queda poc, aprofita per a entrenar i preparar-te bé, estudia’t el recorregut i analitza el perfil a www.maratodelsdements.com. Dements 2.0 serà dura, serà per a dements… per a dements com tu i nosaltres.


Més dades:

Fotos: Enric Frechina Egea


MATERIAL OBLIGATORI

La data de la realització de la prova (21 de Novembre) ens obliga, com a organització cuidadosa i preocupada, a tenir cura dels nostres corredors, per això s’ha de dur un material obligatori pensant en la seua seguretat i en les possibles conseqüències d’un incident imprevist.

Novembre pot ser un mes molt fred, amb plutja i/o vent, variables que poden donar-se o no… però amb la seguretat de que es fa de nit més aviat.

Amb això, aquesta és la relació de material obligatori:

  • Recipient per a líquid de 0,5l o més. Ha d’estar ple.
  • Reserva alimentària mínima de 250-300kcal.
  • Tallavents (en fundió de l’oratge, l’organització pot decidir llevar-li l’obligatorietat, abans de la sortida de la prova)
  • Frontal de llum o similar per a tots els que passin pel control de material amb temps superior a 4h (amb aquesta mesura preguem que sigueu conseqüents donades les dates, de manera que qui crega que pot estar en eixos temps de pas ho tinga en compte).

El control de material estarà situat sobre el km 21,5.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Eslida preparada para la II Marató dels Dements | SLA - […] esta segunda edición, su prueba reina, la Marató, cuenta con un recorrido renovado aún más técnico tras recuperarse varios…
  2. Prades reincide en la Marató dels Dements | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/09/28/dements-2-0-encara-mes-espectacular/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »