El Ducross Extremme més obert

Miriam Muñoz i Celestino Fernández guanyen el XXI Duatló de Santa Pola

Primera prova del Ducross Extremme més obert

santa pola miriam 2

 

Més de 1000 duatletes en l’eixida. 1500 diuen alguns en un ambient espectacular d’esport que va marcar el XXI Duatló de Santa Pola, primera prova del III Ducross Extremme, circuit de Duatló Cross que organitza la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Santa Pola de color taronja

El color taronja del CT laboratorio Sys va dominar la prova a Santa Pola, amb victòria de Celestino Fernández i Miriam Muñoz en categoria masculina i femenina. Celestino Fernández va ser el més ràpid en meta amb un temps de 01:06:11, per davant de José Carlos Núñez 01:06:46 i Angel Moratalla 01:07:36.

santa pola homesEl duatleta de Puçol va obrir distància en el primer segment de 5 km de carrera a peu vora mar, distància que ampliaria als 18,8 km de BTT en un gran ambient de públic. La diferència li va permetre entrar a meta en solitari mentre per darrere Núñez li guanyava la batalla a Moratalla per la segona plaça gràcies a un gran segment de BTT i una ajustada última carrera a peu.

En dones, Miriam Muñoz, guanyadora l’any passat del II Ducross Exrtemme va encetar el circuit amb victòria tot i una xicoteta fisura en la munyica, molesta especialment en el tram de BTT. La de Burjassot es va deixar dur ea lúltim segment de carrera a peu entrant en meta en primera posició amb un temps de 01:15:23, amb María Jesús Sánchez segona 01:19:48 i Neus Mas Machon tercera 01:23:08, en un gran segment final de carrera a peu.

El Ducross més obert

Les classificacions per al Ducross Extremme queden en tot cas molt obertes ja que ni Celestino Fernández ni Miriam Muñoz van a completar este circuit. Així les coses, José Carlos Núñez, guanyador del circuit la passada edició, i María Jesús Sánchez García es perfilen com els principals candidats a dur-se este  de 6 proves de Duatló Cross que té lloc íntegrament a la provncia d’Alacant. la següent prova tindrà lloc pròxim 17 d’octubre a Alcoi.


Més dades:

Fotos: @FedTriatloCV

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Ducross como teràpia | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/09/28/el-drucross-extremme-mes-obert/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »