Guara parla valencià

Remi Queral guanya l’Ultra Trail Guara i acaba tercer a la Spain Ultra Cup

Josep Cebrià, Álvaro Barba i David Hungría, top 5

Belén Agut quarta a Guara i segona a la Spain Ultra Cup per darrere de Sonia Escuriola

image

Havia fet pòdium en bona part de les 8 proves que componen el calendari de la Spain Ultra Cup, sempre acompanyat bé Pau Capell o Víctor Bernad. I ja tocava pujar al més alt del caláix.

Este dissabte Remi Queral (Team Race Land) ha aconseguit una meritoria victòria al Ultra Trail Guara Somontano 102 km 6100+, demostrant el corredor de Benlloch que, camí dels 40 anys, encara té molt de Trail a les seues cames.

Queral partia com a gran favorit a Alquézar (Huesca), una vegada no anaven a participar Pau Capell, ja guanyador de la SUC, i el també castellonenc Víctor Bernad, que es va casar passat cap de setmana. Queral era el gran favorit i ho ha volgut demostrar des del primer moment, marcant el ritme, primer en grup, després en companyia de Xavi Llamas, i finalment en solitari entrant en meta amb un temps de 11 h i 7 minuts.

Amb esta victòria a Guara i amb els pòdiums a Ultra Mallorca, Penyagolosa Trails i Ultra Sierra Nevada, Queral tanca una gran Spain Ultra Cup on ha acabat finalment en tercera possició de la general, per darrere de Pau Capell i Víctor Bernad.

4 valencians al top 5

imageL’exhibió valenciana ha anat molt més enllà de la victòria de Queral, ja que també ha fet pòdium Josep Cebrià (Trail Serra Vernissa), el corredor de l’Ènova ha acabat tercer amb un temps de 11:55:12. A més, cal destacar també la gran actuació d‘Álvaro Barba (Outdoor Natura Moncada) quart amb un temps de 12:19:43 i David Hungría (CxM Valencia), quint amb un temps de 12:21:35.

Belén Agut quarta

A més, en categoria femenina cal destacar també el bon resultat de la corredora d’Atzeneta del Maestrat Belén Agut, (Club Muntanya At-Zenet), posició que li dóna la segona plaça final a la classificació general de la Spain Ultra Cup, a un circuit d’ultra trails on ha disputat 6 de les 8 proves que el composen.

Una Spain Ultra Cup valenciana

Amb el ultra Trail Guara Somontano es posa punt i final a la segona edició de la zspain ultra Cup, Circuit nacional de ultra Trail on els corredors valencians han estat els grans protagonistas.

En este 2015 la corredora de Cabanes Sonia Escuriola va aconseguir matemàticament a l’Ultra Sierra Nevada la victòria absoluta en categoría femenina, i l’esmentada segona posciió de Belen Agut. I en homes, eixe doble pòdium, de Víctor Bernad i Remi Queral, segon i tercer respectivament.

Al 2014 la corredora d’Alzira Alicia Chaveli va ser la guanyador absoluta en categoría femenina, mentre que Juanma Jiménez feia tercer de la general.

 

image


Més dades:

Fotos: @spainultracup

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Guara torna a parlar valencià | SLA - […] Guara parla valencià […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »