Sebas es reivindica a la Botamarges

El corredor de Petrer guanya la VII Botamarges amb un temps de 07h 33′

Es la primera victòria després de la sanció imposada per la FEDME a Ultra Güeyos del Diablo

sebas botamarges 2

 

Amb la ràbia acumulada de unes quantes setmanes rumiant una «injusta» sanció a l’Ultra Güeyos del Diablo, amb les ganes de refer-se d’una mala experiència a la TDS del UTMB quan totes les mirades estaves dipositades en ell, amb l’ambició de tornar a demostrar que és un dels millors corredors de muntanya que hi ha a la nostra Comunitat i a tota Espanya.

Amb tota eixa energia acumulada afrontava Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) esta VII edició de la Botamarges a la xicoteta localitat de Forna. Amb eixa ràbia acumulada ha aconseguit una gran victòria fent els 70 km 3700+ d’esta particular prova en un temps de 07 h 33 ‘ 12″, .

botamarges gomezDomini des del principi

Pràcticament des del tret d’eixida el corredor de Petrer ha manat en la prova marcant sempre el millor temps en els diversos punts de control al km 19, al km 30 per les Antenes, al km 48 per Benirrama i al km 61 per Absudia, on a falta de 9 km ja era clara la victòria de Sebas que ha pogut entrar en meta en solitari on amb una celebració continguda i un somriure de satisfacció ha disfrutat de la victòria a la VII Botamarges.

Per darrere Iván Sánchez (El Domingo a las 8) marcava el ritme de persecució veient en tot cas com era impossible recuperar el temps amb Sebas. El de San Vicente entrava en meta en una meritoria segona plaça amb un temps de 08h 06′ 53″, poc per temps per davant del tercer classificat José Gómez Insa, el veterà corredor de Corresendes de Xeresa que feia un temps de 08h 10′ 46″. El top 5 el completaven Josua Aran (Irun Clap) amb 08:13:22 i el corredor de Bellreguard Raul Fuster (Corriol X-Trem) amb 08:29:01.

En categoria femenina la victòria ha estat per a la gran favorita de la prova Mari Tamarit (Like Sport) amb un temps de 10:14:09. La corredora d’Ontinyent acumula una nova victòria important esta temporada en el seu palmarés i a més es lleva l’espineta de la passada edició de la Botamarges on va acabar en segona posició per darrere d’Ana Abad.

I ara…

Després de la victòria a la VII Botamarges, Sebas Sánchez, té altres possibles reptes. El de Petrer té encara l’oportunitat d’aconseguir la Copa d’Espanya d’Ultres FEDME si acudeix a la Tenerife Blue Trail de pròxim 24 d’octubre. La sanció que li va imposar la FEDME a l’Ultra Güeyos del Diablo per no mostrar el dorsal, segons explicacions de la FEDME, li complica les opcions al títol però matemàticament encara és possible. I mentre hi ha vida…


Més dades:

Fotos: Facebook MyChip

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Torna la Màgia a La Botamarges | Espiquer - […] A continuació la crònica de Sense Límits Aventura. […]
  2. Sebas busca el milagro en Tenerife | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/10/03/sebas-es-reivindica-a-la-botamarges/ […]
  3. “La temporada se presenta apasionante” | SLA - […] Sebas es reivindica a la Botamarges […]
  4. En estat de gràcia | SLA - […] Sebas es reivindica a la Botamarges […]
  5. Botamarges obri inscripcions | SLA - […] l’edició de l’any passat, Sebas Sánchez es va proclamar campió amb un temps de 7h 33′. En categoria femenina, el triomf…
  6. La Botamarges es fa major | SLA - […] Sebas es reivindica a la Botamarges […]
  7. La Botamarges dóna un pas endavant | SLA - […] Sebas es reivindica a la Botamarges […]
  8. Rufete conquereix Forna | SLA - […] Sebas es reivindica a la Botamarges […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »