Una victòria pata negra

Javier Soriano guanya al CMO Olocau més solidari

Olocau 1

 

«Soriano és un autèntic pata negra. Ja savia jo que no ens enganyavem quan ens plantetjarem que vinguera a Olocau». Així descriu Raúl Zurriaga (CEMO Olocau) a Javier Soriano Revert (Like Sport), guanyador passat diumenge de la tercera edició de la Cursa Muntanya Olocau.

olocau 3Baixant el temps d’Amat

Soriano va ser el més ràpid en completar els 30km 1550+ en el cor de la Serra Calderona, travessant el terme d’Olocau, Gàtova i Marines rebaixant fins i tot el temps que altre pata negra, Dani Amat, havia marcant en 2013. «El dia va acompanyar i a més anava sempre mosegant-li per darrere Zuñiga que no li va permetre baixar el ritme».

Així les coses, el corredor de la Font de la Figuera va entrar a la meta del Carrer Major amb un temps de 02:43:51, amb Javier Zuñiga segon amb 02:46:35 i Oscar Soto completant el pòdium amb 02:50:34.

Amb la triomf al CMO Olocau Soriano completa uns mesos plens de victòries on passat setembre va acabar primer al Madrid Tactika Trail i al juliol a Sierra Nevada, on fins i tot va fer doblet de victòries

En categoria femenina la victòria va ser per a Margarita Paucar amb 03:37:50, per davant de Carmen Balbastre (Fentca Running) i María José Llacer.

Ambient i solidaritat

El calor de la gent i la solidaritat que és altra de les senyes d’identitat d’esta Cursa Muntanya Olocau que de forma parale.la a la prova reina de 30 km i el Trail d’iniciació d’11 km va tindre una prova per als més nanos, el Kid Run Mountain i en particular la prova destinada per als xiquets amb paralisi cerebral, en col.laboració amb el club Avapace Corre i també l’associació Kbm Tots d’Aldaia. 

olocau avapace

 

«Va ser molt especial» reconeix Zurriaga. «És una carrereta només d’un km que pot semblar poc però per a d’ells els dóna molta vida. Es una matí de festa molt bo per a estos xiquets. Hi ha que ensenyar-se a incloure a tot el món, a integrar que está gent també treballa, s’esforça, també viu…». El Trail i les muntanyes són de tots, i per a tots.

Fireta CMO

Va ser el punt més emotiu a un cap de setmana que va començar dissabte amb la Fireta CMO on els veïns participaren amb la venda d’artesania, gastronomia i on hi hagué també muntanya amb la xarrada de Jorge Verdeguer, veí d’Olocau que formà part de l’expedició de la UPV que va fer cim l’Everest al 2001, o la xarrada d’Emilio Sáez, corredor de Segorb que aboga pel minimalisme més extrem. De fet va còrrer bona part dels 30 km absolutament descalç, a l’igual que fa uns dies havia fet a la Entreparets a Vilafranca.


Més dades:

Fotos: Facebook TPascual / Olocaufoto

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mentiras valencianas | SLA - […] corredor de la Font de la Figuera continua acumulando triunfos en esta recta final de 2015, ya que recientemente consiguió…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »