4 dies d’aventura

Agenda d’activitats d’aventura per al pont d’octubre

agenda

 

Amb el pont d’Octubre tenim ara 4 dies per davant per a fer el que més agrada: muntanya i aventura. tècnicament no és un pont, però el fet que 9 d’octubre siga divendres i 12 d’octubre siga dilluns obri les portes a que molts de vosaltres marxeu fora o aprofiteu per a fer alguna activitat més llarga. Amb el pont també arriba un cap de setmana llarg que molts aprofiteu per a canviar la dinàmica i disfrutar de l’aventura però d’una manera més lúdica, baixen per tant el nombre de proves de competició.

Tot i això, qui vullga exprimir-se tindrà com sempre diverses opcions per a practicar esport. Els amants del Trail tenen una doble cita ja el mateix divendres. Què millor que celebrar el Dia de la Comunitat Valenciana que recorrent el seu territori amb la VIII Cursa de Muntanya de Vilanova d’Alcolea o la V Volta al Terme de Gilet. També divendres es pot pedalejar a la X Marxa BTT d’Orba, a la comarca de la Marina.

Per als més valents, este cap de setmana llarg arriba una de les cites més atrevides: el Ultra Trail del Rincón, amb opció de recòrrer amb versions de 170 km, 100 o 34 km eixe trocet de terra que també forma part de la Comunitat Valenciana. Diumenge arriba també una altra opció més curta en recorregut només 9 km però apta només també per a valents ja que s’ha de fer absolutament descalç. És la I Quedada Internacional Descalcista a Segorb.

Amb bon calcer afrontaran la XLII Marcha y Reunión de Montañeros Veteranos FEDME que este cap de setmana reuneix a Albaida a vora 200 veterans muntanyers arribats des de tots els punts de la península, fins i tot de la veina Portugal, per a viure un cap de setmana de bona companyia, amistat, xarrades i una ruta de senderisme que els durà a pujar a la Covalta.

Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »