El repte dels 6 Ironman

L’alcoià Isra García es prepara per fer 6 Ironmans consecutius a Xile

El repte és en benefici de xiquets vulnerables del país andí 

Gráfica-lanzamiento-post

 

Isra García ja ens té acostumats afrontar reptes esportius d’altura, i ho fa habitualment per una bona causa solidària. Aquesta vegada no és diferent, i el seu objectiu és ajudar a xiquets en situació complicada a Xile. La data prevista és entre el 3 i el 9 de novembre; el nom del repte «La Gran Hazaña».  No serà fàcil. Isra ho sap, i segurament això el motive encara més.

Un repte colosal

Fa uns cinc anys que Isra començà a disputar triatlons de llarga distància. Des d’aleshores ja no ha parat. En aquesta ocasió, ha posat les seues mires a Xile. L’any passat va visitar el país per motius laborals i aleshores va adquirir el compromís de tornar. Aquesta vegada canviarà les conferències per la bici, l’aigua i les sabatilles de córrer.

images

Isra defineix aquest repte com «l’aventura més èpica a què m’he enfrontat mai». A hores d’ara es troba immers en la preparació i planificació logística del viatge. Juntament amb Isra, darrere d’aquesta iniciativa estan Solo Cracks, la Fundación Familias Mundi, Fundación de Deportistas con Sentido i IG. 

Professional del màrqueting, Isra considera que qualsevol persona pot utilitzar els seus coneixements i habilitats per a «generar impactes positius en la societat«. Res millor defineix la seua motivació que la següent frase: «Mostrar al món que és possible és justament el que m’empenta a fer-ho«.

La gran gesta

isra-7El nom que li ha posat al repte, La Gran Hazaña, deixa ben clar que no estem davant un desafiament qualsevol. Isra està més motivat, si cap, després d’una mala experiència amb la seua anterior aventura,  el Desafío por la Vida, que no va poder acabar. El que ara està preparant és més complicat: és el triple que l’anterior repte.

Parlem de 6 Ironmans en 6 díes consecutius; això són 3’9 km de natació, 18o km de ciclisme i una marató cada jornada. En total, més de 1.300 quilòmetres.

L’ajuda solidària

Amb aquesta prova Isra vol recaptar fons per ajudar aquells que més ho necessiten: els xiquets. Tot i que a Xile sempre se’l presenta com un dels països més pròspers de l’Amèrica Llatina, les desigualtats continuen existint, i normalment acaben pagant les conseqüències els més innocents, que són els més menuts.

L’objectiu de la campanya és recaptar 100 milions de pesos (uns 130.000 euros) que es donaran a la Fundación Deportistas con Sentido, una organització  sense ànim de lucre. Aquesta ONG prepara projectes amb esportistes solidaris per donar suport a projectes amb xiquets vulnerables. Els fons recaptats es destinaran a 6 projectes socials en diferents zones del país amb 6 esportistes com a ambaixadors.

La iniciativa està oberta a diferents tipus de donants, tant particulars com empreses. Les contribucions és poden fer a través de la pàgina web oficial de l’aventura o de la del mateix Isra.


 

Més dades:

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »